IGRA TEKSTURAMA

U hit čizmama sezone: Monokromatski look Dakote Johnson koji ćete poželjeti kopirati

14.11.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Izgleda li crna kombinacija od glave do pete monotono? Dakota Johnson vješto je dokazala suprotno na ulicama New Yorka

Poput ravnih verzija, visoke crne čizme do koljena u modu su se vratile kao bezvremenski klasik hladne sezone. Jedan od glavnih razloga njihove popularnosti leži u tome da je riječ nenametljivom modelu koji svakom looku daje dašak elegancije - bez obzira na to s kakvim ih odjevnim komadima odlučili kombinirati.

Iako bi na prvu brojni mogli pomisliti da crne čizme u kombinaciji s crnim komadima mogu djelovati previše monotono, zvijezda '50 nijansi sive' ovih je dana na ulicama New Yorka dokazala suprotno.

Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dolaskom na zabavu kolege Timothéea Chalameta, kojom je proslavio svoje pojavljivanje u emisiji 'Saturday Night Live', Dakota je osvanula u crnim komadima od glave do pete, podebljanim hit čizmama sezone, a savršeno razbijenim kontrastnom torbicom zlatne boje.

To što njezin look s crnim čizmama na petu nije izgledao ni najmanje dosadno ponajviše je zaslužna obrada i materijal pojedinih odjevnih komada u crnoj boji.

Čizme od glatke kože susreću se s midi suknjom od suptilno sjajnog crnog satena koju glumica kombinira s crnim bazičnim topom od pamuka i crnim, predimenzioniranim blejzerom od tvrđeg materijala za odijelo. Pojedinačni dijelovi looka odskaču jedan od drugoga i čine stajling zanimljivim usprkos monokromatskoj shemi boja – koju dodatno pojačava pametan kroj midi suknje. Jer ima prorez za noge u sredini, koji osigurava da suknja i čizme još jasnije odskaču jedna od druge.

Efekt koji možete izvrsno postići i na nižim temperaturama s poluprozirnim najlonkama u crnoj boji. Tada umjesto blejzera možete odabrati i crni vuneni kaput ili crni pulover od debelog pletiva. Ne samo da vas griju, već i pojačavaju neodoljivu mješavinu materijala. ​