S POTPISOM lOEWEA

Nova 'it' torbica za kojom žude modne ovisnice osvojila je slavnu plavušu

13.11.2023 u 13:26

Hilary Duff

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bivša tinejdžerska zvijezda Hilary Duff ovih dana marljivo promovira svoju novu knjigu za djecu, istovremeno privlačeći pozornost modnim odabirima

Danas 36- godišnja glumica, pjevačica i spisateljica ovih dana nalazi se u New Yorku, u sklopu promocije svoje nove knjige za djecu naslova 'My Little Sweet Boy'.

Bvša Disneyjeva zvijezda privukla je pozornost ovih dana kada se iz Rockefeller Plaze uputila do studija talk showa 'Late Night with Seth Meyers' odjevena u crne komade od glave do pete.

Za ovaj stajling Hilary Duff, kao i brojne druge na promo turneji, pobrinuo se stilistički duo Brit + Kara Elkin.

Svoju slavnu klijenticu odjenuli su u jednostavno, a istovremeno efektnu kombinaciju pletenog džempera i duge suknje, čija je poluprozirna tkanina suptilno otkrila donje rublje.

Par klasičnih salonki u špic bio je njihov odabir obuće, dok je po pitanju dodataka prednjačila torbica Squeeze srednje veličine s potpisom brenda Loewe.

Stvorena od napa kože, dostupna u dvije veličine i nijansama kao što su crna, smeđa, zelena i tamnocrvena, torba Squeeze s potpisom Loewe predstavljena je u aktualnoj kolekciji brenda a, osim Duff, već je osvojila naklonost poznatih street style zvijezdi i dama iz svijeta slavnih poput zanosne Emily Ratajkowski.

Torba Squeeze prikladan je dodatak u ovom trenutku, kada modni kontumenti gravitiraju prema profinjenim i jednostavnim kombinacijama u duhu sveprisutne estetike tihog lukusuza.

Squeeze torba je elegantna i luksuznog dojma, a da pritom nije previše skupocjena ili strukturirana. Osim toga, lako ju je uklopiti u različite odjevne kombinacije.