BLISTALA U CRNOM

U društvu zvijezda: Tatjana Jurić plijenila glamurom na crvenom tepihu u Veneciji

01.09.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Uz bok poznatim filmašima, jedinstvenu priliku da prošeta crvenim tepihom u Veneciji iskoristila je poznata domaća voditeljica

Drugi dan 80. izdanja venecijanske Mostre bio je rezerviran za svečanu premijeru biografskog filma 'Ferrari'. Nastao pod redateljskom palicom Michaela Manna, sa Adamom Driverom u ulozi osnivača kultnog brenda automobila, film 'Ferrari' privukao je brojne, uključujući domaću voditeljicu Tatjanu Jurić.

Kako je otkrila na Instagramu, na crvenom tepihu u Veneciji pojavila se na poziv beauty brenda talijanskog kralja elegancije, Giorgia Armanija, čije je proizvode vizažistica Marijana Gluić koristila u kreiranju njezina glamuroznog make-upa.

Uz masivni nakit zlatnoga sjaja, njime je kompletirala izdanje dostojno holivudskih diva, postignuto crnom haljinom bez naramenica. Korzetne podstave i s detaljem sjajnih šljokica na dekolteu, dizajn ove haljine potpisuje popularni domaći brend, eNVy Room, a njezin prorez otkrio je par crnih sandala satenskog finiša.

Iako je ovogodišnje, 80. izdanje festivala zakinuto za brojne glumačke zvijezde na crvenom tepihu, uslijed velikog štrajka u Hollywoodu, brojne dame potrudile su se da ne manjka glamuroznih izdanja, uključujući poznatu Hrvaticu.