NIŽE EFEKTNA IZDANJA

Modna revija Amal Clooney u Veneciji: Slavna odvjetnica i ovom je haljinom ukrala pozornost

01.09.2023 u 11:06

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Otkako je sa suprugom, holivudskom zvijezdom Georgeom Clooneyjem, stigla u Veneciju, slavna Amal ne prestaje nizati besprijekorna izdanja u znaku efektnih modela haljina

Iako ju najčešće viđamo u izdanjima u duhu poslovne elegancije, prigodnim funkciji odvjetnice za ljudska prava, Amal Clooney izvan dužnosti nerijetko modno iznenadi, o čemu dovoljno svjedoče ovotjedni prizori iz Venecije.

Poznati holivudski par u Veneciju je stigao početkom tjedna, u sklopu novog izdanja Mostre, a poznata britanska odvjetnica tim je povodom servirala pregršt izdanja sa efektnim haljinama u prvom planu.

  • +13
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Najzapaženije imala je na dodjeli nagrada DVF Awards, na kojoj je zablistala u bajkovitoj vintage haljini s početka milenija, djelo Johna Galliana za francuski Dior, a njoj je prethodila plavo- zeleni model stiliziran prepoznatljivom torbicom s potpisom modne kuće Chloé.

Riječ je o modelu Nile minaudière koji je svjetsku premijeru imao u sklopu kolekcije brenda za sezonu proljeće/ljeto 2017. godine. Danas dostupna u tri veličine i širokom rasponu boja, nije dugo trebalo čekati da ova torbica s prepoznatljivim detaljem metalne ručke u formi narukvice postane predmetom žudnje svjetskih fashionistica.

Odabir Amal činila je nude verzija kao idealan stilski partner modelu laskave haljine dužine midi koja se, osim krojem, ističe zanimljivim grafičkim printom.

  • +13
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA
  • +5
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: IPA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA