ZANOSNA ODVJETNICA

Amal Clooney u bajkovitoj haljini nikoga nije ostavila ravnodušnim

31.08.2023 u 22:34

  • +3

Amal i George Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Bračni par Clooney ni ove godine tradicionalno ne propušta Filmski festival u Veneciji, u sklopu kojega je nazočio dodjeli nagrada u režiji zaklade čuvene belgijske dizajnerice, Diane Von Furstenberg

Nagrada DVF Awards utemeljena je 2010. s ciljem odavanja počasti ženama koje su pokazale vodstvo, snagu i hrabrost u predanosti svojim ciljevima. Ovogodišnju svečanu ceremoniju svojom pojavom uvečao je bračni par Clooney koji od početka tjedna vidno uživa u Veneciji - talijanskom turističkom biseru u kojemu su 2014. godine izmijenili bračne zavjete.

I dok je George na dodjelu stigao u klasičnom crnom odijelu, njegova odabranica plijenila je pozornost u još jednoj efektnoj haljini u nizu.

Preplanulu put i osunčane pramenove u kosi, poznata britanska odvjetnica ovoga puta istaknula je haljinom puderasto ružičaste boje, a koja krojem slijedi prethodni, smaragdnozeleni model haljine.

Kao svojevrsna verzija vječne slip haljine, stiže s tankim naramenicama i u kombinaciji tila i čipke istaknutoj asimetričnim porubom.

Stajling za dodjelu nagrada upotpunila je efektnim parom visećih naušnica, torbicom clutch i parom zlatnih sandala s tankim remenčićima, a koje je nisu omele čak ni prilikom ukrcaja u taksi brod.