ELEGANTNA BOJA

Trendseterice se opraštaju od plave kose; novi hit je ova divna nijansa koja uvijek izgleda profinjeno

24.11.2022 u 06:23

Bionic
Reading

Kad poznate influencerice s velikim brojem obožavatelja redom počinju napuštati 'team blond', to je jasan signal da se događa nešto važno u svijetu mode

Premda su donedavno veliki trend bili istaknuti posvijetljeni pramenovi i slične bayalage varijante, slavne ljepotice radije se odlučuju za prirodnije varijante smeđe, baš poput npr. skandi vladarice društvenih mreža, modne ikone Pernille Teisbaek ili chic Francuskinje Anne Laure Mais.

Ništa neuobičajeno, jer u frizerskim salonima diljem svijeta mnoge se djevojke i žene odlučuju za prirodnije tonove smeđe.

NIJE ZA SVAKOGA

Odvažila se: Hailey Bieber bila je magnet za poglede u haljini koja ne trpi nesavršenosti

Pogledaj galeriju

Ovdje se radi o posebnoj tehnici bojenja kose, a koja nije jednolična, da bi se postigli veći sjaj i volumen.

Bitno je bojanjem kreirati dubinu te postići efekt blistave i njegovane kose.

Influencerica Camille Charriere, koja je nakon braka s filmskim producentom Françoisom Larpinom odlučila potamniti svoju plavu kosu, na neki je način pokrenula trend, a pridružila joj se i Hailey Bieber, još jedna plavuša koja se sad ponosi čokoladnim tonovima. Ni Jessica Alba nije ostala imuna na ta nova trendovska kretanja pa je svoje prepoznatljive pramenove boje meda i karamele drastično potamnila i svi se slažu da nikad nije bolje izgledala.

Plave pramenove zamijenila je tamnijom varijantom i Tanja Trutschnig, a njezina je boja zanimljiv spoj smeđe s diskretnim crvenkastim odsjajem - vrlo chic!

Stilistica i influencerica Hanna MW odrekla se također plave kose odlučivši se za kestenjasti ton.

Crvenkasti ton trenutačno je vrlo popularan na platformi TikTok, a poznate zvijezde, poput glumice iz 'Igre prijestolja' Sophie Turner, također su obožavateljice ove boje kose. I to s pravom, jer je elegantna, chic i mladenačka, a ako ste prirodno tamnokosi, nećete imati problema ni s maskiranjem mrskog izrasta.