LJUPKA S KĆERKICAMA

Modno usklađivanje ženskih članica obitelji Gojić Mikić nikad ne može proći nezapaženo

21.11.2022 u 15:39

Bionic
Reading

Nekadašnju manekenku Ljupku Gojić Mikić mnogi često navode kao jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a njezin je stil neobičan i razigran

Ljupka godinama njeguje mladenački stil koji je vrlo prepoznatljiv i unikatan, a sudeći po svemu i njezine djevojčice već sad su prave male fashionistice.

Svaki slobodan trenutak obitelj Gojić Mikić provodi skupa, a za vikend su se uputili u Trst.

Uvijek drukčije, najmlađa Mari Dana i Mila Amelie pozirale su u društvu svoje stajliš mame, a njihovi su upečatljivi stajlinzi izazvali brojne pohvale

Ljupka koja je nedavno osvježila svoju kosu trendi zavjesa šiškama izgledala je bez greške u bomberici, Uggsicama i svijetloplavoj trenirci, dok su njezine simpatične kćeri također briljirale u svojim originalnim odjevnim kombinacijama.

  • +5
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX

Mari Dana bila je odjevena u cool jaknicu s krznenim detaljima od brušene kože, cargo hlače maskirnog uzorka i udobne visoke Veja tenisice dok je Mila Amelie nosila kariranu jaknu, zanimljiv svijetloplavi džemper, tajice i također visoke Veja tenisice.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu, Ljupka koja je ostvarila impresivnu karijeru u modnom svijetu, otkrila da je neke angažmane izgubila jer je bila, kako su joj rekli, prelijepa.

'Došao je trend drugačijih cura od mene i u jednom trenutku sam se našla u Parizu, gdje su sa svakog castinga javljali agenciji 'prelijepa je'. I užasno mi je to za izgovoriti uopće jer je smiješno', objasnila je Ljupka tad za RTL Danas.

Inače, Ljupka se sa suprugom Mihaelom Mikićem preselila 2017. u Hrvatsku, nakon što je sa suprugom i kćerima devet godina živjela u Hiroshimi gdje su djevojčice išle u vrtić i školu, a Mihael je igrao nogomet.

Jedan su od najdugovječnijih poznatih parova u Hrvatskoj, a tome svjedoči činjenica da su već 22 godina žive ljubavnu bajku. Par ima tri kćeri - Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu.