POUZDANO GRIJU

Modne saveznice čim padne temperatura: Evo kakve su najlonke ove sezone u trendu

21.11.2022 u 18:02

Bionic
Reading

Nošenje suknji, haljina ili kratkih hlača u hladnoj sezoni nezamislivo je bez najlonki, a one pomažu u isticanju nogu bez rizika od smrzavanja

Dani nošenja glomaznih vunenih čarapa davno su prošli izumom najlonki 1958. godine. Od tada su se stilovi ovog funkcionalnog dodatka mijenjali jednako brzo kao i modni trendovi. Ove hladne sezone, kao i svake, najlonke imaju ključnu ulogu u stajlinzima, a evo koje su verzije u trendu.

Najlonke u mliječnim bojama

Modeli najlonki u mliječnim bojama poput bijele i bež (neprozirne verzije bez sjaja) izgledaju elegantno, a priklanjaju se baletnom stilu koji je posljednjih tjedana ponovno u trendu.

Uz suknje i haljine od baršuna i sličnih sjajnih materijala, neprozirne najlonke u mliječnim bojama izgledaju - barokno.

Crne najlonke s uzorcima

Osamdesete su se vratile, a posebno u sezoni blagdanskih zabava volimo se oslanjati na modne trendove ovog ekscentričnog doba. Tajice iz tog vremena sada su ponovno u modi, a i prozirni crni modeli najlonki s uzorcima odišu disko groznicom. Bilo da je riječ o točkicama, srcima ili logotipu - prozirne crne najlonke s uzorcima stvorene su za svaki party look te suptilno dodaju ekstravaganciju maloj crnoj haljini, a također vješto upotpunjuju suknje s volanima u ekscentričnim bojama. Što je najbolje od svega, te neobične verzije ne izgledaju pretjerano čak ni danju zahvaljujući suptilnoj crnoj boji.

Najlonke u jarkim bojama

Najlonke jarkih boja referenca su na disko eru 1980-ih i tehno eru 1990-ih. Jedno je sigurno: najlonke u jarkim bojama poput ružičaste, zelene ili ljubičaste svakom outfitu daju poseban štih. Kričavi modeli izgledaju posebno cool u kombinaciji s trendi prozirnim haljinama psihodeličnih uzoraka.