LIJEPO, A POVOLJNO

Trendi haljina od 350 kuna osvojila poznate Hrvatice

13.10.2016 u 11:22

Bionic
Reading

Baršun je jesenski trend koji se neumoljivo nosi ovih dana u svim prilikama na našoj i svjetskoj modnoj sceni, a slavnim su Hrvaticama već zapeli za oko upečatljivi i povoljni komadi poput srebrne haljine iz Zare

Osim što je od mekanog i pomalo glamuroznog baršuna, haljina iz Zare je i u trendi srebrnoj boji, košta 350 kuna i idealna je za bilo koji stajling. To su pokazale i dvije poznate dame, Matea Ibanez i Nevena Rendeli.

Supruga poznatog nogometaša Luisa Ibaneza, Matea, očekuje drugo dijete pa se ugodna srebrna kreacija od baršuna pokazala kao dobar odabir i za trudnice. Lijepa je Matea odabrala haljinu za dnevni look i uparila ju s kožnom jaknom uz trendi cipele Stelle McCartney. Ovaj trendi komad lijepoj se trudnici toliko sviđa da ga je već nosila nekoliko puta.

Sretan rodendan ljubavi ???????? Happy Birthday my love ❤️ feliz cumpleaños mi amor ??

Fotografiju objavljuje Luis Ibañez 88 (@luisibanez88)


Voditeljica Nevena Rendeli je pak istu haljinu odabrala za večernji izlazak. Uz mnogobrojne ljubitelje hrvatske modne scene, Nevena je pogledala novu kolekciju brenda Envy Room u sklopu Bipa fashion.hr-a. Srebrnu haljinu od baršuna također je upotpunila kratkom kožnom jaknom, ali je odabrala gležnjače ukrašene srebrnim sjajem i prigodnu večernju torbicu.

Šogorice ?? #fashionstyle #fashionhr #zagreb #girlshavingfun?? #vejzovicgirls

Fotografiju objavljuje Nevena (@nevenarendeli)


Mekani baršun se smatra jednim od vodećih jesenskih trendova i u trgovinama high street brendova s lakoćom ćete pronaći gležnjače, hlače, sakoe, haljine i dodatke u raznim bojama. Nekad je smatran teškom i zastarjelom tkaninom, ali brojni dizajneri, poput Stelle McCartney ili Balmaina, uspjeli su mu udahnuti svježinu trendovskim jesenskim nijansama i živopisnim printovima.