NISU IM ODOLJELE

Cipele koje su zaludjele slavne ljepotice

06.10.2015 u 15:34

  • +4

Cipele

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Neobične cipele s platformom britanske dizajnerice Stelle McCartney hit su među poznatim trendsetericama koje su ih oduševljeno uključile u svoje dnevne, ali i večernje stylinge

Trendi cipele pokazala je i sve uspješnija mlada manekenka Kendall Jenner kombiniravši ih sa svijetlim trapericama, kratkom bež jaknom, bijelim topom i bež torbicom.

Crne platforme s potpisom kćeri Paula McCartneyja svidjele su se i kraljici street stylea Jessici Albi koja ih je uparila s kratkom bijelom suknjom, gustim crnim čarapama, vestom i velikim šeširom.

U Stellinim cipelama prošetale su se između ostalih i Kourtney Kardashian, Kourtney Kardashian, Rihanna i Chiara Ferragni, no za ovu modnu ekstravaganciju morat ćete i dosta izdvojiti.

Cijena ovih upečatljivih cipela iz aktualne kolekcije jesen/zima Stelle McCartney je ni manje ni više nego 5000 kuna (odnosno oko 670 eura ovisno o modelu).

Ova statement obuća dolazi u nekoliko varijanti: u crnoj, bež boji, ružičastoj, zlatnoj, srebrnoj i sa zvjezdicama, a imaju drvenu platformu s gumenim potplatom.