LEDENI SATURN

Vladavina je Ovna: Prvi tjedan travnja donijet će najviše frustracija, nesporazuma i poteškoća

27.03.2018 u 08:40

Bionic
Reading

Novi astrološki ciklus počeo je prvim znakom, vatrenim Ovnom. Njegova je vladavina nastupila 20. ožujka u 17 sati i 15 minuta, a trajat će do 20. travnja. Pokretačka energija Ovna ove godine bit će ponešto oslabljena zbog nepovoljnih planetarnih položaja

Retrogradno kretanje Merkura u neprijateljskom odnosu sa Saturnom, Marsom i Plutonom u Jarcu sputat će Ovnovu prodornu energiju i obilježiti početak proljeća suzdržanim ozračjem. Proljetni zanos koji potiče nove ljubavi i inicira pozitivne promjene kasnit će nekoliko tjedana.

Najjači će remetilački faktor biti ledeni Saturn, koji je produžio zimu do neuobičajeno kasnog datuma. Prvi tjedan travnja donijet će najviše frustracija, nesporazuma i poteškoća u odnosima i profesiji.

Pod Saturnovim će utjecajem prevladavati kvalitete koje se inače ne vežu za vladavinu Ovna - prevelik oprez, oklijevanje, odgađanje obaveza i odustajanje od ciljeva. Dobro poznata Ovnova energija punom će se snagom rasplamsati tek oko 16. travnja, kada će mladi Mjesec pokrenuti proljetno buđenje i vedrinu.

U idućim će tjednima najbolje proći Lavovi, koji će imati dovoljno vremena da temeljito pripreme svoje dugoročne projekte. Strijelci će proživljavati napete ljubavne trenutke, koji će imati sretan rasplet. Rođeni u znaku Ovna mogli bi biti zbunjeni, neodlučni i vrlo usporeni, a uslijed toga i razdražljivi.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vladavina Ovna bit će naklonjena Bikovima i Djevicama, a nešto manje Jarcima. Zemljani će u znakovi u svom standardnom usporenom ritmu stvarati stabilne temelje za ljubavnu sreću, uspjeh u poslu i poboljšanje prihoda.

Za ostale znakove zodijaka aktualni planetarni položaji neće imati osobitog značenja.