JESSICA ALBA

Tko kaže da su uske traperice out? Pogledajte kako ih nosi kraljica ulične mode

08.03.2020 u 20:10

Bionic
Reading

Jessica Alba, 38-godišnja glumica i uspješna vlasnica multimilijunske kompanije Honor koju je osnovala 2011. godine, za mnoge je zaljubljenice u modu, još uvijek velika inspiracija

Zvijezda 'Sin Cityja' s lakoćom slaže trendi stajlinge koji su prilagođeni njezinom stilu, a odlično je iskombinirala klasični modni komad koji ćemo itekako viđati ove godine na gradskim ulicama.

Iako su modni znalci najavljivali kraj dominacije skinny modela nauštrb popularnih traperica sa širim nogavicama, slavne cure ih još uvijek rado nose.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dokazale su to i engleska manekenka Rosie Huntington-Whiteley, ali i slavni supermodel Cindy Crawford ponosno se šećući u pripijenim trapericama.

Premda su high street trgovine pune modela sa širim nogavicama, fashionistice još nisu spremne odreći se omiljenih uskih traperica.

Trend koji je među prvima započela legendarna manekenka Kate Moss kad je skinny modele kulerski sparila s balerinkama i započela pravu modnu revoluciju, neće samo tako lako nestati.

Ni Jessica Alba nije na dno ormara pospremila omiljene skinny traperice.

Lijepa brineta sjajno je izgledala u uskim trapericama od crnog trapera koji je iskombinirala sa smeđim vintage sakoom i bijelim t-shirtom nadogradivši ovaj sportsko-elegantni look s torbicom boje crnog vina i tzv. Mary Jane cipelama u nude nijansi.

Zaposlena mama troje djece nije se odvajala od mobitela, a u nedavnom je intervjuu naglasila kako je zahvaljujući svojim roditeljskim vještinama postala bolja poduzetnica. 'Imate stalno nove izazove koje morate nekako riješiti. Učite puno toga, a sve u hodu', rekla je Jessica.