MODNI KLASIK

Tako se to radi: Ivana Paradžiković pojam je elegancije u maloj crnoj haljini

07.03.2020 u 18:29

Bionic
Reading

Ivana Paradžiković, zvijezda Nove TV slavila je na dodjeli Zlatnog Studija, osvojivši dvije nagrade, a za svoj je minimalistički modni odabir dobila pregršt komplimenata

Na dodjeli medijskih nagrada Zlatni Studio TV emisijom godine proglašena je emisija 'Provjereno' Nove TV, a njihova Ivana Paradžiković dobila je najviše glasova u kategoriji za TV voditelja/voditeljicu godine.

Lijepa brineta za svečanost dodjele nagrada pomno se dotjerala odlučivši se jednostavnu modnu formulu s kojom nema greške: malu crnu haljinu što je npr. omiljeni modni odabir i holivudske miljenice Jennifer Aniston na crvenom tepihu.

  • +2
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Riječ je o klasiku koji svaka zaljubljenica u modu ima u svojoj garderobi, a omiljena glumica ima doista impresivnu kolekciju.

Ivana Paradžiković je pak sinoć svoju crnu haljinu kratkih rukava duljine do ispod koljena iskombinirala s trendi crnim sandalama s remenčićima. Stajling je zaokružila svojim prepoznatljivim bob s gusto ošišanim šiškama.

'Teško je raditi ovaj posao, ali kad nešto voliš, kad nešto obožavaš, onda uopće ne razmišljaš na taj način... Hrani nas onaj osjećaj kad nešto ispravimo, riješimo, kad nekome pomognemo, to je nemjerljivo s bilo kojim drugim osjećajem na kugli zemaljskoj', izjavila je Ivana nakon dodjele.

  • +20
Dodjela Zlatnog Studija Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Za laskavu titulu TV voditelja/voditeljice godine 'borila' se protiv prošlogodišnjeg pobjednika Zorana Šprajca koji joj je među prvima i čestitao.