zvijezda u usponu

Tko je Kristine Froseth, glumica i manekenka koja oduševljava sjajnim modnim stilom, a u Chanelu je - obožavaju

08.10.2021 u 14:31

Bionic
Reading

Na modnom nebu polako ali sigurno uspinje se nova zvijezda koja oduševljava svojim stajlinzima. Norveško-američka glumica Kristine Froseth na Chanelovoj reviji na Tjednu mode u Parizu sjedila je u prvom redu s Lily Rose Depp, a osim što se može pohvaliti premijerom svog novog filma, ova glumica u usponu može se pohvaliti i istinski inspirativnim modnim stilom

Ekskluzivne modne revije na tjednima mode vrlo su značajni događaji kako za važna modna lica, tako i za slavne i zvijezde u usponu. Američka glumica norveških korijena, Kristine Froseth, na ovogodišnjim revijama dobila je mjesto u prestižnom prvom redu, tik u Lily Rose Depp i Carlote Casiraghi, a premda i dalje pripada ovoj drugoj kategoriji, već sada se mnogi dive njezinom modnom stilu inspiriranom pariškim chicom.

Glumica koja je tijekom Chanelove revije na kojoj je predstavljena kolekcija proljeće-ljeto 2022. mnogima je za oko. Međutim, Kristine već dulji niz godina njeguje lijepo prijateljstvo s ovom prestižnom modnom kućom, a budući da je jedan od Chanelovih ambasadora već smo je imali prilike vidjeti u nekim od zapanjujućih kreacija. Njezin stil odiše inspirativnim i ženstvenim pariškim chicom te predstavlja sjajan modni uzor.

Kristineina ljubav prema Chanelu rodila se još u djetinjstvu. 'Moja baka je uvijek koristila Chanel No. 5,' priznala je nedavno u jednom intervjuu. Međutim, tek u ljeto 2016. godine, nakon što je otkrivena u jednom trgovačkom centru u rodnoj Norveškoj, počela se približavati modnom svijetu zahvaljujući svojoj glumačkoj karijeri. Od mirnog života u malom mjestu nedaleko Osla, postala je zvijezda glazbena spota 'False Alarm' slavnog The Weeknda, a sada predstavlja lice koje se očekuje na najekskluzivnijim događajima i zabavama, kao što je Met Gala.

Prošle godine se po prvi put pojavila na kultnom crvenom tepihu gdje je upoznala neke od najznačajnijih holivudskih zvijezda kao što su Hailey Baldwin, Kendall Jenner i Margaret Qualley. Za tu prigodu njezin izgled je spektakularan – odjenula je upečatljivu narančastu Tory Burch haljinu koja se mnogima urezala u pamćenje. Međutim, američki brend nije bio jedini kojeg je odabrala za pojavljivanje na službenim događanjima. Među njezinim najimpresivnijim odjevnim kombinacijama koje su je u vrlo kratkom vremenu postale mjerom stila ističe se prekrasna satenska slip haljina u žutoj boji koja podsjeća na trendove koji su vladali 90-ih. Dizajn ovog predivnog komada potpisuje španjolska dizajnerica Alejandra Alonso Rojas, a Kristine ju je odjenula za zabavu organiziranu u New Yorku.

  • +9
Kristine Froseth Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Ova pripadnica generacije Y danas živi u poznatom Brooklynu, a svoj put uspjeha započela je ulogom u filmu 'The Assistan' gdje je glumila s Juliom Garner te u ulogom u mini seriji 'Looking for Alaska'. Sada uspjeh bilježi ulogom u dugometražnom filmu 'Birds of Paradise', redateljice Sarah Adine Smith čija je premijera bila održana krajem rujna. U filmu glumica nosi baletnu suknjicu te upečatljive Chanelove komade.

Sa samo 25 godina i doista spektakularnom garderobom Kristen Froseth nastavlja s napornim radom i ide velikim korakom naprijed. Tako je sada započela s novim projektom, filmom 'Sharp Stick' koji je režirala Lena Dunham. Na ovu glumicu i manekenku doista se isplati obratiti pažnju jer obećava uspjehe kako na filmskom, tako i na modnom polju.

ZATVORILA TJEDAN MODE

Moderno i retro dominira novom Chanelovom kolekcijom: Pogledajte sve komade sa spektakularne revije

Pogledaj galeriju