MODNA INSPIRACIJA

Dobar sako jedan je od najpoželjnijih komada u ormaru, a kraljica Letizia ima jedan od najboljih modela

07.10.2021 u 10:42

Bionic
Reading

Dobar sako kroja koji laska figuri jedan je od najisplativijih jesenskih komada, a dokazuje to i stajling kraljice Letizije čijem stilu se mnogi dive. Crno-bijeli sako vrlo originalnog printa španjolska kraljica nosi već četvrti put, a u kombinaciji s kožnim hlačama izgleda doista fantastično

Njezin modni stil mnogi obožavaju, te u njezinim stajlinzima pronalaze obilje inspiracije. Kraljica Letizia slovi za jednu od najbolje odjevenih kraljica, a njezin ormar većinom krase modni komadi domaćeg, španjolskog dizajna.

Vrlo vješto spaja skuplje i jeftinije komade, kombinira eleganciju, chic i udobnost, a njezine mode reciklaže dokazuju kako su za dobar stil ključni pomno odabrani komadi nosivi u različitim prigodama i sezonama.

Sjajan dokaz za to je crno-bijeli sako kojeg je supruga španjolskog kralja Felipea VI. odjenula već četvrti put. Radi se o modelu s potpisom španjolskog brenda Uterqüe. Nešto dulji model s dvostrukim kopčanjem i većim džepovima, osim dobrim krojem ističe se i zanimljivim uzorkom koji sjajno podiže tamne kombinacije.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Model sakoa koji se prodavao za 179 eura, oko 1300 kuna, kraljica Letizia prvi put je nosila krajem 2019. godine te ga je tada kombinirala s elegantnim, crnim hlačama. Kasnije ga je nosila s vrlo trendi culotte hlačama i salonkama, no čini se kako joj je ipak najdraža ova kombinacija s uskim crnim kožnim hlačama koju je ponovila sada već drugi put. Stilski dotjeran i laskav stajling upotpunila je klasičnim crnim salonkama od brušene kože, te zanimljivim Gold & Roses naušnicama u obliku bodeža i Karen Hallam prsten.

  • +3
Kraljica Letizia voli kožne komade Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia