BAŠ SE ZABAVLJAJU

Tko bi odolio partnerici Mislava Čavajde

06.12.2013 u 17:35

Bionic
Reading

Nije ni čudo što su Petra Jeričević i Mislav Čavajda favoriti od samog početka, jer, osim što odlično plešu, teško je ne primijetiti kemiju koja se među njima stvorila još od samih početaka 'Plesa sa zvijezdama', što je svakako jako bitno za što bolji dojam i sklad na pozornici

A koliko im je zabavno na probama, dokazuje i fotografija koju je Petra objavila na svom Facebooku, a koja je snimljena za jedan tjednik u Bosni i Hercegovini.

Ova seksi plesačica na tren je zbunila i zgodnog glumca, no zato je nastala ova neodoljiva fotka koja samo pokazuje koliko su spremni na zafrkanciju tijekom probi. No, unatoč tome, shvaćaju ih vrlo ozbiljno.


'Ovaj vikend spremamo quickstep i sambu, pripreme teku malo usporeno jer je Mislav imao gostovanje s predstavom u Beču, tako da smo tek u utorak počeli punom parom, ali smo povećali broj treninga kako bismo stigli uvježbati obje koreografije', rekla nam je Petra koja je još pod dojmom od prošle subote.

'Veselimo se i ovoj suboti i želimo je odraditi najbolje što možemo. Mislav je sjajan učenik i još mi nije dao nikakvog povoda za brigu, jer znam da će i ovu subotu dati sve od sebe', kazala je ponosno plesačica.