BUDITE AKTIVNI

Tijekom ljeta iskoristite besplatni program joge u parkovima i na plažama

27.05.2020 u 15:04

Bionic
Reading

I ove godine će škola 'Joga u svakodnevnom životu' svoj program započeti već 3. lipnja u Zagrebu, Samoboru i Zaprešiću. U srpnju i kolovozu će se vježbanju pridružiti i centri na moru

Ove, svima izazovne 2020. godine obilježava se 15 godina održavanja programa joge u prirodi namijenjenog svim stanovnicima lijepe naše, ali i njenim posjetiteljima.

Naime, od 2005. godine, svakog ljeta škola Joga u svakodnevnom životu organizira besplatno vježbanje joge na plažama i u parkovima širom Hrvatske i posebno ove godine ne mislimo prestati.

Stoga pozivaju sve da im se pridruže. 'Ne treba vam predznanje niti kondicija, vrijeme je da nakon duljeg boravka kod kuće učinimo nešto za sebe. Program Joge u svakodnevnom životu je namijenjen i prilagođen svima, bez obzira na dob, spol ili  fizičku kondiciju pa uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši. Program će se odvijati prema uputama o fizičkom distanciranju, na svježem zraku. Prostirku ili ručnik za vježbanje pod ruku i pridružite nam se', poručuju iz škole 'Joga u svakodnevnom životu', volonterskog programa kojem je cilj podizanje zdravlja i tjelesne aktivnosti naših građana.

GDJE I KAD

Od 3. lipnja do 29. kolovoza:

ZAGREB

U Maksimiru kod pozornice - svake srijede od 7 do 8 i svake subote od 9 do 10

Na Jarunu - livada uz Aleju Matije Ljubeka (između ulaza Hrvatskog Sokola i ulaza Hrgovići); subotom od 18-19

SAMOBOR

Šetalište Dr. Franje Tuđmana, iza Muzeja - srijedom od 19-20

ZAPREŠIĆ - od 6.6. do 27.6.

Park 'Novi dvori' - subotom od 9,00 do 10,00

Ostale detalje možete naći na internetskoj stranici https://www.yoga-in-daily-life.hr/aktualno/638-i-ove-godine-cemo-vjezbati-jogu-na-otvorenom

www.yoga-in-daily-life.hr