NAJTRENDI UZORAK

Tamara Ecclestone modno se uskladila s preslatkom kćerkicom

22.11.2018 u 19:13

Bionic
Reading

Tamara Ecclestone, nasljednica Bernieja Ecclestonea, ne odvaja se od svoje četverogodišnje kćerkice Sophije

Atraktivna 34-godišnja brineta u društvu kćeri i supruga Jaya Rutlanda nije propustila svečano otvaranje zimskog parka u londonskom Hyde Parku.

Obje damice su se odlučile za bundice od hit uzorka ove sezone, a ove stajliš kombinacije upotpunile su sličnim kapama sa šarmantnim coflekima.

  • +3
Tamara Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tamara koja je poznata po svojoj ljubavi prema skupocjenoj odjeći nosila je kaput (Yves Salomon) za koji treba izdvojiti 2300 funti (oko 20 tisuća kuna). Sličnu kreaciju je nosila i njezina mjezimica, a obje su trendseterice ostatak outfita pojednostavile odlučivši se za all black kombinacije i tople gležnjače.

Inače, starija kćer Bernieja i Slavice Ecclestonem našla se na udaru javnosti zbog raskošne rođendanske zabave koju je priredila svojoj ljubimici.

  • +22
Tamara Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je objavila fotografije s rođendanske proslave na Instagramu mnogi su joj zamjerili raskoš i razbacivanje novcem. Tamara je odlučila svojoj Fifi, kako je zovu, prirediti rođendan za pamćenje, a sve je počelo u ranim jutarnjim satima, kada je već za doručak Sophia dobila veliku rođendansku tortu, pred kojom je pozirala u personaliziranoj pidžamici.

  • +4
Tamara Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Potom su krenule pripreme za veliku zabavu, a jedna od mnogobrojnih fotografija bila je i ona na kojoj Sophia sjedi na povećoj hrpi poklona, namijenjenoj samo i jedino njoj.

Ponosni roditelji nimalo ne štede kad je u pitanju njihova jedinica.

Tako je proslava prvog rođendana kćerkice koštala oko 70 tisuća funti, s velikim dvorcem na napuhavanje, malenim zoološkim vrtom i pravim zebrama, a sve ukrašeno ružičastim balonima u obliku slova 'S'.