TAMARA ECCLESTONE

Kći najbogatije Hrvatice svoje nasljedstvo nemilice troši: Evo u kakvom luksuzu živi

20.03.2018 u 07:03

Bionic
Reading

Da starija kći šefa Formule 1 uživa u nevjerojatnom luksuzu i bogatstvu, znaju gotovo svi koji su donekle upoznati s njezinim životom, no koliko je Tamara Ecclestone nerealna u svojoj kupovini, manje je poznato. Evo na što troši nasljedstvo

Tamara Ecclestone, prvorođena kći Bernieja i Slavice Ecclestone, od malih je nogu naučila na luksuz i bogatstvo, a isto se nastavilo i kada se udala za bankara Jaya Rutlanda, s kojim ima trogodišnju kćerkicu Sophiju. Tročlana obitelj živi u impresivnoj vili u elitnom dijelu Londona, koju je Tamara nedavno u reality projektu otvorila i javnosti.

Mnogi su tada zamijetili nekoliko neuobičajenih stvari i shvatili da bogata nasljednica voli pretjerivati u kupovini. Kod nje, čini se, nema kupovine na malo, jer što god joj se svidi - kupi u mnogo različitih primjeraka.

1. Kolekcija torbica Birkin

Jedna od najdražih stvari na koje troši svoj novac su skupocjene krpice. U kući je zbog toga sagrađen poseban walk-in garderobni ormar u kojem 33-godišnjakinja krije neke od svojih luksuznih modnih dodataka. Osim cipela, tu je impresivna kolekcija torbica Birkin, najskupljih ženskih torbi na svijetu, za koje postoji i lista čekanja. U kratkom videu moglo se primijetiti da ih Tamara Ecclestone posjeduje na desetke i to različitih boja i dezena. Hermesov dizajn čak je otišao toliko daleko da su na jednu torbicu postavili ilustraciju gospođe Ecclestone i njezine mezimice Sophije. Bio je to božićni poklon njezina supruga Jaya.

Unpacking Christmas gifts this is too amazing obsessed @jayrutland

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

2. Opsesija pidžamama Victoria's Secreta

Tijekom reality programa slavna brineta otkrila je svoju strast za udobnim pidžamama, a kao najdraže izdvojila je komade poznatog brenda Victoria's Secret. Tada je priznala i kako u svojoj kolekciji krije čak 81 par gotovo identičnih pidžama od svile, u nijansama ružičaste boje, koja joj je omiljena.

3. Guccijeva i Chanelova obuća

Prije nekoliko sezona modnom su scenom zavladale Guccijeve natikače zatvorenih prstiju, koje su igrom slučaja postale prava poslastica i Tamari. Zbog toga se nije mogla odlučiti koje bi kupila, pa je nabavila preko 20 pari famoznih natikača. Ovakvom kolekcijom ne bi se mogle pohvaliti ni mnoge trgovine diljem svijeta koje prodaju poznati brend. Isto tako, kći šefa Formule 1 zaluđena je udobnim espadrilama marke Chanel, a posjeduje čak 37 pari ovih popularnih špagerica.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

4. Dječja kućica za igru

Osim za modu, slavna Britanka hrvatskih korijena najviše novca izdvaja za svoju trogodišnjakinju te pazi da joj ništa ne nedostaje. Jedna od bizarnijih stvari koje je dala napraviti za kćer je replika kuće u kojoj žive. Manja verzija vile djevojčici služi za igru, a postavljena je u golemoj igraonici koja krije još mnogo čudnih stvari.

5. Jednorog napravljen od školjki

Jednom prilikom Tamara je otkrila kako je njezina kći fascinirana jednorozima i kako su joj to najdraže igračke. Zato je svojoj mezimici dala izraditi golemog jednoroga prekrivenog malenim bijelim školjkama. Umjetna životinja zapravo nije služila za igru, već više kao ukras. Osim toga, slavna obitelj na luksuznom imanju ima vrt u kojem su svoje mjesto pronašli i pravi poniji. U njima logično najviše uživa malena Sophie.

Lovely afternoon

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

6. Kupaonice u zlatu

Kći najbogatije Hrvatice otkrila je da se njezino londonsko imanje prostire na nekoliko tisuća četvornih metara, a unutar vile nalazi se čak 57 spavaćih soba. Budući da je sve vrlo prostrano, u domu ima i mnogo kupaonica, a sve slavine i kade napravljene su od čistog zlata.

7. Četrnaest kućnih ljubimaca

Ova zanosna brineta poznata je i kao velika ljubiteljica životinja, pa se u reality showu pohvalila time kako je ponosna vlasnica čak četrnaest pasa. 'Tu je mnogo kućnih pomoćnika koji ovaj dom održavaju i pomažu mi da uvijek bude besprijekoran. Drže svu odjeću urednom i čistom. Isto tako, imamo izvrsnog šefa kuhinje, ali i šetača pasa. Ni sama ne znam zašto imam četrnaest kućnih ljubimaca. Iako je u kući gomila ljudi, i dalje osjećam da je ovo pravi dom', objasnila je Tamara te dodala kako svaki od ljubimaca ima svoju kućicu. Naime bogata nasljednica dala je izgraditi posebno izdanje pseće kućice u koju će svi stati.

8. Krevet mega dimenzija

Otkada je postala majka, Ecclestone se rijetko odvaja od kćerkice, a kako čak ni odlazak na spavanje ne bi značio rastanak, Tamara je osigurala dovoljno velik bračni krevet u svojoj spavaćoj sobi kako bi ona, suprug i dijete mogli zajedno spavati.

9. Božićne dekoracije u vrijeme blagdana

Kada dođe najveselije doba godine, Tamara si da oduška i pretvori vilu u pravu božićnu bajku. Tako je za prošli Božić čak naručila umjetni snijeg koji su dostavili pred njezina vrata te dala izraditi golemi adventski kalendar od drveta, visok nekoliko metara. Također, u ulaznom hodniku postavila je golemo okićeno božićno drvce koje je dala objesiti naopako, tako da izgleda kao luster.

10. Mnogobrojno kućno osoblje

Kako bi vila uvijek bila besprijekorno čista i uredna, slavna bogatašica zaposlila je brojno osoblje. Osim spremačica, vrtlara i batlera, tu su kuhari, kao i šetači pasa, kojih ne nedostaje. Ukupan broj osoblja penje se tako na brojku od čak 50 zaposlenih. Valja izdvojiti to da i kćerkica Sophia ima svog osobnog batlera.

Tamara Ecclestone i Jay Rutland Izvor: Guliver/Splash / Autor: Jackson Lee / Splash News