MODNA IGRA

Svojim je stajlingom zasjenio sve žene na crvenom tepihu: Timothee Chalamet u najhrabrijem izdanju do sada

03.09.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Bez puno razmišljanja može se reći da je Timothee Chalamet uistinu glavna zvijezda ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji. Njegovo pojavljivanje na crvenom tepihu nije moglo proći nezamijećeno, a odabrana kombinacija, vjerojatno njegova najhrabrija do sada, zasjenila je i njegove atraktivne kolegice

Da se voli igrati s modom, kao i da ne strahuje od hrabrih kombinacija za pojavljivanja na crvenim tepisima, Timothee Chalamat do sada je pokazao bezbroj puta, no ovoga je puta 26-godišnji glumac otišao i korak dalje.

Za premijeru svog najnovijeg filma na Venecijanskom filmskom festivalu odabrao je vjerojatno najhrabriji stajling do sada, u potpunosti se prepustivši u ruke svog omiljenog dizajnera i bliskog prijatelja Haidera Ackermanna, koji nije izigrao njegovo povjerenje izradivši za njega neobični crveni kombinezon.

Izrađen od sjajne tkanine u krvavocrenoj boji, gornji dio bio je bez rukava, sa izrezima sa strane torza i potpuno golim leđima, dok je tek oko vrata imao omotano nešto nalik šalu. Hlače su bile pripijene i ispod njih su izvirivale crne kaubojske čizme.

  • +11
Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: Cinzia Camela/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za potpun dojam bile su tu i crne sunčane naočale s kojima je isprva pozirao okupljenim fotografima na crvenom tepihu.

Inače, ljepuškasti Timothee Chalamat, jedan od najtraženijih mladih glumaca današnjice, samo je jedan u nizu slavnih muškaraca koji se ne libe eksperimentirati s modom i odjevati se onako kako se osjećaju, pa makar to bila suknja ili haljina na nekom društvenom događaju. 

Brad Pitt, Harry Styles, Billy Porter, Lil Nas X i A$AP Rocky samo su neki od njih.