POMIČE MODNE GRANICE

Sam svoj stilist: Timothee Chalamet na Oskare stigao bez majice i zapalio društvene mreže

28.03.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Klasične crne smokinge u kakvim smo na crvenom tepihu redovito viđali muške zvijezde iz holivudske industrije, posljednjih godina zamijenili su puno hrabriji odabiri, a najbolji primjer tomu je oskarovsko izdanje glumca Timotheea Chalameta

Osim filmskim ostvarenjima hvaljenim od publike i kritike, 26- godišnji glumac pažnju javnosti redovito osigurava netipičnim izdanjima na crvenom tepihu.

Baš poput britanskoga glazbenika Harryja Stylesa, zvijezda filma ‘Dina’ ne krije naklonost prema rodno neopterećenom stilu odijevanja, a navedeno je itekako potvrdio na 94. dodjeli Oscara.

  • +4
Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najvažnijim crvenim tepihom prošetao je u crnim komadima s potpisom Louis Vuittona – šljokičastom sakou iz ženske kolekcije brenda, u kombinaciji s hlačama visokog struka i klasičnim čizmama.

Ispod blještavog sakoa nosio je samo dugu ogrlicu, a ovo izdanje, kao i nebrojena do sada, osmislio je bez pomoći stilista i pritom brojne oduševio na društvenim mrežama.

Na ovogodišnjoj, 94. dodjeli nagrada Oscar najviše zlatnih kipića, ukupno šest, osvojio je film 'Dina' čija je glavna zvijezda upravo Chalamet, a ostvario je i manju ulogu u Netflixovu filmu 'Don't Look Up', koji je na ovogodišnjoj dodjeli bio nominiran za najbolji film.

NAJVAŽNIJI CRVENI TEPIH

Večer glamura: Pogledajte sve zadivljujuće haljine s ovogodišnje dodjele Oscara

Pogledaj galeriju