GLUMAC SA STILOM

Timothee Chalamet pokrenuo novi trend u Cannesu: Sada svi žele imati odijelo poput njegovog

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 16.07.2021 23:54
  • Objavljeno 16.07.2021 u 23:54
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Novo izdanje filmskog festivala u Cannesu signaliziralo je povratak glauroznog odijevanja za crveni tepih, kao i onoga perspektivnog mladog glumca Timotheea Chalameta, čiji je izbor sjajnog odijela rezultirao značajnim pretragama za istim

Klasični crni smokinzi u kojima smo na crvenom tepihu kontinuirano imali priliku vidjeti muške zvijezde iz holivudske industrije zamijenili su puno hrabriji odabiri. Navedeno su potvrdili i prizori s ovogodišnje dodjele filmskih nagrada Oscar, ali i 25- godišnji Timothee Chalemet na crvenom tepihu u Cannesu.

Na svečanoj premijeri novoga filma redatelja Wesa Anderson, a u kojoj ima jednu od glavnih uloga, glumac se pojavio u metalizirajućem odijelu s potpisom dizajnera Toma Forda.

Njegov izbor ovog odijela, a kojeg je parirao s bijelom dolčevitom i kaubojkama na stopalima, rezultirao je značajnim interesom za istim.

  • +5
  • +2

Timothee Chalamet

Izvor: Profimedia / Autor: Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia

Kako izvještava poznata modna tražilica Lyst, u svega 12 sati otkako je 25- godišnji Chalamet prošetao crvenim tepihom u Fordovu odijelu, pretrage za sličnim modelima porasle su za 85 posto, dok su odijelima Toma Forda pretrage skočile za 13 posto.

No Timothee Chalamet nije jedina muška zvijezda iz Cannesa koja je svojim odabirom zainteresirala modne kupce diljem svijeta.

Spike Lee i Josh O'Connor

Spike Lee i Josh O'Connor

Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / MAX_MONTINGELLI / SGP / Profimedia

Kao što se nalaze u intenzivnoj potrazi za sjajnim odijelima, modni kupci sada podjednako pokazuju interes i za njigovim ružičastim inačicama kakve su na crvenom tepihu u Cannesu nosili američki redatelj Spike Lee i glumac Josh O'Connor. Unutar 24 sata otkako su viđeni u njima, pretrage za ružičastim odijelima na Lystu su porasle za 120 posto.