BOBMANIA

Svima pristaje: Ni Hrvatice nisu imune na frizuru koja je opčinila slavne ljepotice

08.04.2019 u 13:33

Bionic
Reading

Da je bob trenutačno najpopularnija frizura nije neka novost, a dokaz da se radi o univerzalnom stilu koji pristaje svakom obliku lica, tipu kose i stilu pokazuju i domaće fashionistice koje također nisu ostale imune na ovaj neprolazni klasik

Sve varijante boba ovoga su proljeća apsolutni hit, pa ovoj trendi frizuri nisu odoljele niti poznate Hrvatice koje su hrabro sjele u frizersku stolicu i odrezale svoje duge uvojke.

Bob frizure nikad nisu bile traženije, a mnoge slavne fashionistice poput Cate Blanchett, Mandy Moore, Selene Gomez, Irine Shayk, Emme Stone, Taylor Swift, Care Delevingne ili Mile Kunis oduševljene su ovom frizurom koja pristaje gotovo svakom obliku lica.

Team bob je svakim danim sve brojniji, a nedavno su s ovakvim frizurama osvanule i Antonija Blaće, Severina i Iva Šulentić.

  • +6
Bob frizura je apsolutni hit Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Voditeljica i producentica Antonija Blaće već dugo vremena ima dužu kosu, a sad se i ona odvažila na veliki modni zaokret.

Na svoj je Instagram profil postavila snimku na kojoj joj frizer uređuje kosu ošišanu na moderni bob. Odmah su se zaredali komplimenti, a njezin se novi look jako svidio i Marijani Batinić, Nataši Janjić i Ani Begić Tahiri koje nisu štedjele na komplimentima.

  • +10
Trendi proljetne frizure Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šarmu vječitog boba nije odoljela ni trendeseterica Severina koja je u New Yorku na premijeri posljednje sezone 'Igre prijestolja' zablistala s novim lookom za koji je dobila pregršt pohvala.

VRIJEME JE ZA PROMJENU

Tko još nosi dugu kosu? Slavne ljepotice lude su za bob, lob i pixie frizurama

Pogledaj galeriju

U kratkoj haljini sa šljokicama i s novom frizurom, klasičnim ravno ošišanim bobom, lijepa je Splićanka izgledala poput prave dive dok je ponosno pozirala sa zvijezdama hit serije čiju novu sezonu koja počinje 14. travnja fanovi iščekuju s velikim nestrpljenjem.

'Koliko ti je bolja ova frizura', 'Sve mlađa i mlađa', samo su se redali komplimenti na račun jedne od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora.

Voditeljica Iva Šulentić godinama je vjerna dugoj kosi u različitim varijantama, pa je sve iznenadila kad se pojavila s novom bob frizurom na nedavnoj dodjeli nagrada Pori u Opatiji.

Cool frizuru osvježila je laganim uvojcima i šiškama, što se odlično nadopunilo s njezinim svečanim stajlingom te večeri: efektnom haljinom koju potpisuje naš poznati dizajner Juraj Zigman koji osvaja i strano tržište.

Dakle, ako ste u potrazi za proljetnim osvježenjem stajlinga nećete pogriješiti ako se odlučite za ovu trendi frizuru koja nikad neće izaći iz mode.