IRININE TAJNE

Svi su oduševljeni genijalnim make up trikom prelijepe Ruskinje koji koristi godinama

26.12.2020 u 08:22

Bionic
Reading

Irina Shyk, slavna manekenka koja će u siječnju proslaviti 35. rođendan, modni svijet je osvojila prirodnom ljepotom i isklesanom figurom

Zgodna Ruskinja koja se može pohvaliti bezbrojnim modnim kampanjama i naslovnicama prestižnih modnih časopisa, sjajno izgleda i kad nije na crvenom tepihu, a njezini su street style stajlinzi prava modna inspiracija.

Prelijepa Irina ima svoj omiljeni beauty trik kojem je godinama vjerna.

'Nikad ne nanosim make up uz pomoć aplikatora ili kistova već s prstima. To olakšava cijeli proces osobito jer sam često na putu pa se ne moram brinuti jesam li ponijela pribor u svojem neseseru', rekla je lijepa Irina.

  • +8
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako bi se riješila jutarnje natečenosti zgodna Ruskinja koristi jeftin beauty trik - masažu lica s kockicom leda.

'Kad sam na putu ili umorna pa se probudim natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je prijeći s kockicom leda. To me je naučila mama i doista pomaže. Samo pređem oko očiju, brade i po licu. To zbilja pomaže', rekla je dugonoga brineta za Vogue.

Praktična manekenka podijelila je i svoj savjet za uređenje obrve.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Objasnila je da ih samo začešlja četkicom za zube nakon što je na četkicu prethodno nanijela malo laka za kosu.

Iako je prošle godine prekinula dugogodišnju vezu s holivudskim zavodnikom Bradleyjem Cooperom, par je ostao u prijateljskim odnosima te skupa odgajaju trogodišnju kćer.

Svaki slobodan trenutak koristi kako bi provela sa svojom kćerkicom Leom De Seine, a tad je casual odjevena i bez make upa jer se nimalo ne zamara izgledom.

Otkrila je i da joj kao samohranoj majci nije lako.

'Teško je balansirati između majke i zaposlene žene, hraniteljice obitelji. Vjerujte mi, postoje dani kada ustanem i ne znam što da radim jer se jednostavno raspadam iznutra', priznala je jednom prigodom slavna ljepotica.