njoj sve dobro stoji

Božićno slavlje u toplim krajevima: Adriana Đurđević krala poglede u haljini brenda kojeg obožavaju Hrvatice

25.12.2020 u 22:20

Bionic
Reading

Dubrovačka pravnica i naš nogometni reprezentativac Duje Ćalete-Car Božić ipak nisu dočekali u svom domu u Francuskoj nego su ga proslavili u Dubaiju. I ondje je zgodna wagsica pokazala svoj dobar osjećaj za modu i plijenila pažnju u atraktivnoj odjevnoj kombinaciji

Atraktivna 29-godišnja djevojka pet godina mlađeg proslavljenog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara uvijek izazovu lavinu komentara i lajkova, a ništa drugačije nije bilo ni s njezinom posljednjem objavom. Za izlazak u restoran gdje su slavili Božić par se uskladio u crno bijeloj kombinaciji kakva odgovara tamošnjim temperaturama.

  • +5
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

I Dok je sportaš bio u kratkim hlačicama, Adriana je odjenula ultra kratku haljinu poznatog španjolskog lanca ulične mode za kojim luduju Hrvatice uz visoke ljubičaste čizme.

Iste takve čizme ima u više varijanata. One sa 'zebra uzorkom' odjenula je na fotografiji koju je pokazala nakon božićne proslave kombinirajući ih s haljinom u boji fuksije. Fanovi su je zasuli s komplimentima da joj je 'moćna fotografija' i da je 'Dubai pao na koljena'.

Kad su je svojedobno upitali da opiše svoj modni stil, Adriana Đurđević je rekla da je drukčiji i neobičan i ne voli copy/paste. Ta 28-godišnja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a da je zaslužila tu titulu dokazuje svakom novom fotografijom. Nedavno je pokazala kako osim za modu ima smisla i za uređenje doma fotografijom bajkovito uređenog doma u blagdanskom ruhu.