MODA ZA ŠKOLU I VRTIĆ

Sve što trebate za klince ove jeseni

27.08.2013 u 10:54

  • +26

Moda za klince

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Osim školskim torbama i knjigama, klince i klinceze za novu sezonu škole i vrtića treba opremiti i novom odjećom i obućom. Pogledajte što je u trendu

Kod odabira odjeće i obuće za školu roditelji i djeca imaju potpuno različite prioritete. Dok mališani žele samo ono što im se sviđa, roditeljima je važna kvaliteta, udobnost i cijena.

Srećom su danas i kod nas dostupni razni popularni brendovi koji klince i klinceze zadovoljavaju izgledom i omiljenim likovima, a roditelje kvalitetom i cijenom. Tako H&M za klince nudi majice dugih rukava već od 79,90 kuna, a prsluk za jesen platit ćete 69,90 kuna.

Švedski brend Lindex nešto je kraće na našem tržištu, ali je već našao svoje poklonike. Uz novu jesensku kolekciju, koja će u trgovinama biti od 29. kolovoza, Lindex u svom asortimanu ima ponudu odabrane odjeće 'tri za dva', što znači da jedan komad odjeće dobivate besplatno. Osim u Avenue Mallu, dućan će biti otvoren i u Point centru na Vrbanima. Simpatičnu jaknicu za kišu kod njih ćete platiti 199 kuna.

Klincima su među obućom obično najdraže tenisice i sve do jake zime odličan su izbor. Bezbroj modela u trendi bojama i po različitim cijenama pronaći ćete u kolekcijama Bambi ili Froddo, kao i u dućanima Mass u trgovačkim centrima Arena i Westgate. Uz tenisice ćete lako pronaći i idealne cipele, a za sate provedene u vrtiću i školi kvalitetne papuče od prirodnih materijala.

Bambi papuče, primjerice, za vrtićanca ćete pronaći od 179 kuna nadalje. Pogledajte fotogaleriju sa šarenom, veselom i trendi jesenskom odjećom i obućom za mališane.