MEKSIČKA DIVA

Sve je bacila u drugi plan: Salma Hayek izazvala senzaciju u crvenom

24.02.2024 u 08:57

  • +3

Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: RICCARDO GIORDANO / IPA-AGENCY.N / IPA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na milanskom Tjednu mode održana je nova revija talijanskog Guccija na kojoj je posebnu pozornost osigurala zanosna meksička diva

Hayek se na reviji pojavila u društvu supruga Francois-Henrija Pinaulta, izvršnog predsjednika grupacije Kering u čijem se vlasništvu nalazi čuveni talijanski brend.

Poput brojnih uzvanica revije i 57- godišnja Hayek prigodno je zablistala u Guccijevim komadima od glave do pete, s naglaskom na bordo crvenoj boji.

Nju je istaknula omiljenim cipelama s platformom, uskom haljinom i kratkom jaknom lakirana sjaja s crnim detaljima.

Uz sunčane naočale, njezin odabir dodataka činila je prepoznatljiva torbica Jackie, nazvana po nekadašnjoj prvoj dami Amerike a, kao i sve komade u stajlingu stvorenom za reviju, i nju je krasila zagasita nijansa crvene.

Otkako je ponovno predstavljen u Guccijevoj kolekciji za jesen/zimu 2020., ovaj kultni model torbe ne prestaje intrigirati ljubiteljice mode pa je danas dostupan u širokom rasponu boja i veličina.

Gucci Jackie 1961 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Sa francuskim milijarderom Salma je na Valentinovo proslavila godišnjicu braka koji je započeo 14. veljače 2009. godine vjenčanjem u gradskoj vijećnici Saint Germain u Parizu.