ludo se vole

Kakva poruka: Salma Hayek uputila suprugu najnježnije riječi

15.02.2024 u 15:50

Bionic
Reading

Mnogima su vjenčanja na Valentinovo oduvijek bila romantična, a brojni slavni upravo su na taj dan izrekli sudbonosno 'da' ili se zaručili. Među njima je i glumica koja se 14. veljače 2009. udala za francuskog biznismena i milijardera François-Henrija Pinaulta

Salma Hayek i François-Henri Pinault vjenčali u gradskoj vijećnici Saint Germain u Parizu. Imali su veći prijem u travnju 2009. u Veneciji.

'Nakon 18 zajedničkih godina i 15 godina braka, ljubav prema tebi i dalje je laka, zabavna, duboka i svježa poput blagog povjetarca. Sretna godišnjica moja ljubavi', poručila je glumica na dan godišnjice. Na Instagramu je objavila njihovu crno bijelu fotografiju.

U kolovozu 2018. Pinault iznenadio glumicu obnovom zavjeta na plaži dok je na odmoru u Bora Bori. Par je 2007. dobio kći Valentinu. Glumica je više puta isticala kako je oduvijek željela veliku obitelj te ponosno naglašava da su Francoisova djeca iz prijašnjih veza i njezina djeca. Podsjetimo, skladan odnos Salme i Francoisa uzdrmala je tužba Linde Evangeliste, koju je podnijela 2011. godine.

SVI SU GORE

Na omiljenom skijalištu slavnih: Salma Hayek sa suprugom uživa u zimskim aktivnostima

Pogledaj galeriju

Modnog mogula je tužila jer nije htio priznati sina Augustina Jamesa čije je ime prvotno skrivala. Navodno su nekoliko mjeseci bili u vezi što je on na početku opovrgavao. Kasnije je priznao da je on njegov otac, ali i da je zahtijevao od manekenke da ode na pobačaj. Pinault i Evangelista su se nagodili, a Salma nikad nije komentirala tu situaciju. Njezin i Lindin odnos je odličan do te mjere da je, kada je Linda bila bolesna, Salma na nju pazila i kuhala joj, a nikada nije krila ni da je njezinog sina prihvatila kao da je njezin.