ništa bez pomagača

Suzy Josipović Redžepagić uvjerila se u moć male, ali snažne Roombe Combo i5

06.06.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Koliko god se trudili svoj dom održavati čistim, mnogima se katkad čini kao da rade Sizifov posao kojem nema kraja, no zato tu na scenu stupa mali no moćan kućni pomoćnik Roomba Combo i5

U svijetu gdje je vrijeme dragocjeno i brzina ključna, pronalaženje jednostavnih i učinkovitih rješenja za svakodnevne zadatke postaje sve važnije. Upravo u tome leži misija iRobota, globalnog lidera u području potrošačkih robota, a Roomba Combo i5 posjeduje niz nevjerojatnih performansi koje ga čine poželjnim u svakom domu.

Da je riječ o doista korisnom savezniku u svakom kućanstvu, uvjerila se i naša poznata poduzetnica, bivša manekenka i autorica najprodavanije kuharice u regiji 'Mama zna', ponosna mama tri kćeri i baka dvoje unuka, Suzy Josipović Redžepagić.

Plavokosa Zagrepčanka uvjerila se koliko joj robotski usisavač Roomba Combo i5 može pomoći te joj ostavlja više vremena da se pozabavi aktivnostima koje je vesele. Što napraviti kad u kratko vrijeme moramo pripremiti ručak za svoje najmilije koji samo što nisu stigli, a prije toga trebamo pospremiti dom?

Mnoge bi vjerojatno prilikom pomisli na sve što moraju napraviti uhvatila panika, no Suzy je taj problem 'elegantno' riješila pozvavši u pomoć malog saveznika koji je začas i bez otezanja odradio svoj posao pa se zagrebačka poduzetnica mogla posvetiti pripremi ručka za svoju obitelj. I ne samo to, dok se ručak kuhao, a iRobot marljivo radio, stigla je predahnuti i prelistati omiljenu kuharicu.

Roomba Combo i5, moćni 'čistač' privlačnog dizajna, budite posve sigurni u to, svaki put svoj posao će obaviti savršeno i bez greške, a vama ostaviti više vremena za bavljenje drugim stvarima.

Treba spomenuti i da je Roomba jedini robot koji ima dva odvojena spremnika; jedan isključivo za usisavanje i jedan za kombinirano usisavanje i pranje. Dakle samo trebate zamijeniti spremnike, a robot sam zna što treba dalje.

Inače, dobro je poznato to da je iRobot vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu, a podatak kako je do sada prodano više od 50 milijuna iRobota diljem svijeta doista govori samo za sebe.

iRobot, lider u proizvodnji robota za usisavanje široke potrošnje, sada je proširio svoju liniju 2u1 robotskih usisavača i perača serijom Roomba Combo i5/i5+, koji mogu usisavati ili istovremeno usisavati i brisati jednostavnom zamjenom spremnika - pružajući još više izbora kada je u pitanju iRobot rješenje za čišćenje podova.

Fantastičan uređaj iz 2-u-1 linije serijom Roomba Combo i5/i5+ daje kupcima još veći izbor kada je u pitanju iRobot opcija usisavača i perača koja najbolje odgovara njihovom domu i budžetu.

Jedno je sigurno: s Roombom ne postoji strah niti živciranje, a pogotovo bespotrebno gubljenje vremena jer dosadni kućanski poslovi doista postaju prošlost. Osim toga, ostavlja i puno slobodnog vremena, budući da svoj posao obavlja brzo i učinkovito, a korisnikova riječ je u ovom slučaju zapovijed jer mali pomoćnik svoj posao uvijek obavi.

Koje su prednosti Roombe Combo i5/i5+ ?

Roomba Combo i5/i5+ robotski usisivač i perač dizajniran je za mokro i suho čišćenje podova - pretvarajući se iz usisavača za sve podove u usisavač i perač za tvrde podove jednostavnom zamjenom spremnika. S instaliranim spremnikom za usisavanje, Roomba Combo i5/i5+ koristi usisnu snagu i svoje jedinstvene dvostruke višepovršinske gumene četke - izbjegavajući petljanje s dlakama kućnih ljubimaca dok skuplja sve od malih čestica kose i krupnih komadića na podu. Pri korištenju spremnika za usisavanje, patentirana Dirt Detect™ tehnologija omogućuje da Roomba Combo i5/i5+ otkrije prljavija područja i temeljitije ih očisti. Kada se koristi spremnik za usisavanje, Roomba Combo i5+ automatski se prazni u Clean Base Automatic Dirt Disposal, koji drži do 60 dana. Clean Base drži do 60 dana otpadaka i koristi jednokratne vrećice za jednostavno odlaganje bez oblaka prašine.

Kada pak dođe vrijeme za usisavanje i pranje, samo zamijenite Roomba Combo spremnik napunjen vodom ili kompatibilnom otopinom za čišćenje i robot će automatski otkriti da je vrijeme za kombinirano čišćenje. Roomba Combo i5+ odmah će se transformirati u robotski usisavač koji također briše, koristeći svoje dvostruke višepovršinske gumene četke, usisnu snagu, četku za metenje rubova i podlogu za brisanje za uklanjanje nečistoće, prljavih otisaka stopala i prašine.

Idealna za manje domove s uglavnom tvrdim podnim površinama, Roomba Combo i5/i5+ namjerno i logično čisti u urednim redovima kako bi se kretao kroz više prostorija u domu.

Korištenjem aplikacije iRobot Home korisnici mogu izraditi pametnu kartu i označiti nazive prostorija kako bi pokrenuli usmjereno čišćenje prostorija. Poslovi čišćenja mogu se pokrenuti putem aplikacije iRobot Home ili glasovnom naredbom kada je robot uparen s uređajem glasovnog asistenta. Osim toga, ako se baterija robota isprazni, Roomba i5/i5+ će se automatski napuniti i nastaviti s čišćenjem dok posao ne završi.

Za Vas smo pripremili akcijsku ponudu. Iskoristite popust sada!

Roombe su dostupne po akcijskoj cijeni u web trgovini iRobot Hrvatska, iRobot kiosku - Arena centar Zagreb, iRobot kiosku – Mall of Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Sancta Domenica, Harvey Norman, Centar tehnike, eKupi i Bazzar. Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati e-mail na info@irobot.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Eurorobotom.