glavni pomoćnik u kući

Zašto Sanja više ne može zamisliti život bez svoje iRobot Roombe?

09.11.2023 u 09:15

Bionic
Reading

Na hrvatsko tržište stigle su nove serije Roomba Combo i5/i5+, j5/j5+ i j9+ i oduševile sve one koji žele maksimalno čist dom uz malo truda. Seriju Roomba Combo i5/i5+ među prvima je isprobala Sanja Doležal te ne krije svoje oduševljenje najnovijim pomagačem u domu.

iRobot Roomba već je osvojila domaće tržište svojim inovativnim proizvodima, bez kojih je doista nemoguće zamisliti našu svakodnevicu.

U moć ovog nevjerojatnog uređaja uvjerila se i Sanja Doležal, pjevačica Novih fosila i popularna TV voditeljica, koja je otkrila sve prednosti ovog nevjerojatnog uređaja - malog, ali velikog pomoćnika u domu.

Korištenje svestrane Roombe u kućanstvo Sanji ostavlja puno slobodnog vremena i za njezin omiljeni hobi - kulinarstvo - budući da je godinama voditeljica gledane rubrike 'Kuhanje je IN'. Glazbenicu je oduševilo i to što će ovaj moćni 'čistač' svaki put svoj posao obaviti savršeno i bez greške.

Omiljenu glazbenicu oborio je s nogu novi 'feature' najdražeg pomagača u domu - dva spremnika.

'Roomba je jedini robot koji ima dva odvojena spremnika; jedan isključivo za usisavanje i jedan za kombinirano usisavanje i pranje. Vi samo zamijenite spremnike, a robot sam znač što treba dalje činiti', kaže Sanja koja već 6 godina koristi iRobot za usisavanje.

Dodaje kroz smijeh i kako je iRobot zaista izvrsno rješenje za sve koji, baš poput nje, ne mogu bez kućnih ljubimaca, a vole uredne podove.

'Oduševilo me je da ova nova serija, osim što usisava, i pere podove. Da, u početku me nova tehnologija uvijek malo preplaši, ali zbilja nije tako komplicirano kao što sam mislila', rekla je glazbenica koja uživa u 'babljem ljetu', kombinirajući Mrežnicu i Zagreb.

Što se tiče kućanskih poslova, Sanja kaže kako, baš kao i mnoge njene prijateljice, neke kućanske poslove ne voli, a neki joj nisu problem.

'Volim prati suđe, prati prozore, ali ne volim glačati niti prati podove. Naravno, volim i kuhati, pa mi nije problem samoj sebi skuhati i lijepo servirati stol. S obzirom da živim sama, djeca su odselila, nemam više toliko posla kao prije kad smo živjeli skupa. Ali imam psa, zbog čijih dlaka često palim iRobot. Najveća prednost je u dobivenom vremenu koje koristim za odmor, šetnju s ljubimcem ili uživanje u dobroj knjizi', iskrena je Sanja.

Slobodno vrijeme koje joj ostane koristi za boravak u prirodi u kojoj se, kako kaže, najbolje i najčešće opušta, dodajući kako je jesen predivno godišnje doba i treba je provesti u prirodi.

'Upravo završavam izvrsnu knjigu Ricka Rubina 'Kreativni čin: Način postojanja', a povremeno pogledam dobar dokumentarac ili putopis', kaže nam Sanja.

Inače, dobro je poznato to da je iRobot vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu, a podatak kako je do sada prodano više od 40 milijuna iRobota diljem svijeta doista govori samo za sebe.

Broj oduševljenih korisnika konstantno raste, pa će mnoge razveseliti vijest da je i na hrvatsko tržište stigla nova serija uređaja koja će pomoći da naš dom bude savršeno čist.

iRobot, lider u proizvodnji robota za usisavanje široke potrošnje, sada je proširio svoju liniju 2u1 robotskih usisavača i perača serijom Roomba Combo i5/i5+, koji mogu usisavati ili istovremeno usisavati i brisati jednostavnom zamjenom spremnika - pružajući još više izbora kada je u pitanju iRobot rješenje za čišćenje podova.

Fantastičan novi uređaj iz 2-u-1 linije serijom Roomba Combo i5/i5+ daje kupcima još veći izbor kada je u pitanju iRobot opcija usisavača i perača koja najbolje odgovara njihovom domu i budžetu.

Jedno je sigurno: s Roombom ne postoji strah niti živciranje, a pogotovo bespotrebno gubljenje vremena jer dosadni kućanski poslovi doista postaju prošlost. Osim toga, ostavlja i puno slobodnog vremena, budući da svoj posao obavlja brzo i učinkovito, a korisnikova riječ je u ovom slučaju zapovijed jer mali pomoćnik svoj posao uvijek obavi.

Što sve najnovija Roomba može raditi?

Roomba Combo i5/i5+ robotski usisivač i perač dizajniran je za mokro i suho čišćenje podova – pretvarajući se iz usisavača za sve podove u usisavač i perač za tvrde podove jednostavnom zamjenom spremnika. S instaliranim spremnikom za usisavanje, Roomba Combo i5/i5+ koristi usisnu snagu i svoje jedinstvene dvostruke višepovršinske gumene četke - izbjegavajući petljanje s dlakama kućnih ljubimaca dok skuplja sve od malih čestica kose i krupnih komadića na podu. Pri korištenju spremnika za usisavanje, patentirana Dirt Detect™ tehnologija omogućuje da Roomba Combo i5/i5+ otkrije prljavija područja i temeljitije ih očisti. Kada se koristi spremnik za usisavanje, Roomba Combo i5+ automatski se prazni u Clean Base Automatic Dirt Disposal, koji drži do 60 dana. Clean Base drži do 60 dana otpadaka i koristi jednokratne vrećice za jednostavno odlaganje bez oblaka prašine.

Kada pak dođe vrijeme za usisavanje i pranje, samo zamijenite Roomba Combo spremnik napunjen vodom ili kompatibilnom otopinom za čišćenje i robot će automatski otkriti da je vrijeme za kombinirano čišćenje. Roomba Combo i5+ odmah će se transformirati u robotski usisavač koji također briše, koristeći svoje dvostruke višepovršinske gumene četke, usisnu snagu, četku za metenje rubova i podlogu za brisanje za uklanjanje nečistoće, prljavih otisaka stopala i prašine.

Idealna za manje domove s uglavnom tvrdim podnim površinama, Roomba Combo i5/i5+ namjerno i logično čisti u urednim redovima kako bi se kretao kroz više prostorija u domu. Korištenjem aplikacije iRobot Home korisnici mogu izraditi pametnu kartu i označiti nazive prostorija kako bi pokrenuli usmjereno čišćenje prostorija. Poslovi čišćenja mogu se pokrenuti putem aplikacije iRobot Home ili glasovnom naredbom kada je robot uparen s uređajem glasovnog asistenta. Osim toga, ako se baterija robota isprazni, Roomba i5/i5+ će se automatski napuniti i nastaviti s čišćenjem dok posao ne završi.

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Eurorobotom.