by hungry mile

Poznati hrvatski gastro bloger otkrio nam je bez čega nikako ne može u kuhinji

09.05.2024 u 05:44

Bionic
Reading

Kućanski poslovi za mnoge su jedan od onih zadataka kojima se baš i ne veselimo previše, osim ako niste među onima rijetkima koji istinski uživaju u tome

Zar ne bi bilo sjajno da netko obavi naš posao dok se opuštamo drugim, daleko zanimljivim aktivnostima poput uživanja u omiljenoj seriji, filmu, knjizi…? Ili dok pripremamo party u svojem domu, u što se uvjerio i Hungry Mile, naš poznati domaći gastro bloger.

Tu na scenu stupa moćan saveznik malenih dimenzija, 2u1 robotski usisavač brenda iRobot za usisavanje i mokro pranje - Roomba Combo Essential. Radi se o novom modelu u asortimanu iRobota, a odlikuje ga tehnologija uz veoma pristupačnu cijenu.

Roboti Roomba već su osvojili domaće tržište svojim inovativnim proizvodima, bez kojih je doista nemoguće zamisliti svakodnevicu.

INOVATIVNA RJEŠENJA

Moćni saveznici u svakom domu

Vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu iRobot do sada je prodao više od 50 milijuna svojih proizvoda diljem svijeta - što govori samo za sebe. Samim time, broj zadovoljnih korisnika raste iz dana u dan, a mnoge će oduševiti vijest da je stigao još jedan moćan saveznik u čišćenju - Roomba Combo Essential! Lider u razvoju kartiranja i navigacijskih tehnologija, interakciji čovjeka i robota, iRobot nudi i fizička rješenja. Kao vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu, posvećen je dizajniranju i proizvodnji uređaja koji besprijekorno obavljaju svoj posao i pomažu ljudima da se posvete drugim obavezama. 

Model Roomba Combo Essential dolazi u dvije boje - crnoj i bijeloj. Prednost ovog modela je u tome što ga možete nabaviti po veoma pristupačnoj cijeni od 299,90 eura ili iskoristiti trenutnu akciju na bijeli model Roomba Combo Essential po cijeni od samo 279,90 eura.

U njegove se nevjerojatne performanse uvjerio i naš poznati gastro bloger Mile Butorac, poznatiji kao Hungry Mile.

Dok se on užurbano pripremao za dolazak prijatelja na party, vrijedni Roomba Combo Essential počistio je njegov dom, pa čak i kutove, područja ispod ormara, kauča te sva ona koja na često i zaboravimo prilikom pospremanja 'klasičnim' usisavačem.

Dakako, i dan nakon partyja Mile se mogao u miru odmarati dok je marljivi Roomba Combo Essential bez prigovaranja prionuo na posao i njegov dom ponovno učinio blistavo čistim.

U čemu je prednost ovog uređaja?

Roomba Combo Essential odlikuju elegantan niskoprofilni dizajn i skup navigacijskih senzora koji mu omogućuju jednostavno postavljanje ispod i oko namještaja te sprečavaju da padne niz stepenice, a pritom ne zauzima puno dragocjenog prostora u domu.

Čisti svakodnevni nered pomoću četverofaznog sustava čišćenja s funkcijom snažnog usisavanja, gumene četke u obliku slova V s čekinjama, četkom za brisanje rubova i peračem da bi podovi bili sjajni i čisti.

Zahvaljujući rotirajućoj četki za brisanje rubova, učinkovito uvlači prašinu i ostatke iz kutova i uz rubove, a što se tiče mokrog brisanja, možete birati između tri razine vode.

NOVI UREĐAJ

Sve o robotu Roomba Combo Essential

Dimenzije robota (cm): 33,0 (D) × 33,0 (Š) × 8,0 (V)

Težina robota (kg): 2,8

Vrsta filtra: filtar visoke učinkovitosti

Vrsta baterije: litij-ionska od 2600 mAh

Kapacitet suhog spremnika: 400 ml

Kapacitet spremnika: 200 ml

Također možete odabrati snagu usisavanja koju želite - na izbor imate tri razine usisavanja.

Roomba Combo Essential ima i opciju koja se baš svidjela našem gastro blogeru – čišćenje dok nas nema doma. Naime, zahvaljujući operacijskom sustavu iRobot OS, može automatski započeti s čišćenjem kada izađete i prestati s čišćenjem kada se vratite doma tako da samo primijetite da je čisto, ali nikada ne nazočite čišćenju.

Svoj Roomba Combo Essential možete upariti s uređajima na kojima su omogućene usluge Alexa, Siri ili Googleov asistent kako biste mu dali nalog za čišćenje.

Tu je i iRobot Home, aplikacija koja sadrži kontrolnu ploču s informacijama o stanju robota, planove čišćenja, izvješća Clean Map® i intuitivne integracije za pametni dom, čime vam daje krajnju kontrolu nad svim procesima.

Jedno je sigurno: uz Roombu nema ni straha ni živciranja, a pogotovo bespotrebnog gubljenja vremena, jer dosadni kućanski poslovi doista postaju prošlost. Osim toga, ostavlja puno slobodnog vremena jer svoj posao radi brzo i učinkovito, a korisnikova riječ je u ovom slučaju zapovijed jer ga mali pomoćnik uvijek obavi.

Roombe su dostupne po akcijskim cijenama u web trgovini iRobot Hrvatska, iRobot kiosku - Arena centar Zagreb, iRobot kiosku – Mall of Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Sancta Domenica, Harvey Norman, Centar tehnike, eKupi i Bazzar. Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati e-mail na info@irobot.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Eurorobotom.