ORALNO NIJE TABU

Suptilno ga natjerajte da se spusti tamo dolje

28.11.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Vjerojatno već svi znaju koliko muškarci vole oralni seks, no kad trebaju uzvratiti uslugu, nisu baš uvijek spremni za akciju

Žene pak najčešće zbog stidljivosti ne znaju kako ga to tražiti. Mi vam otkrivamo nekoliko suptilnih načina kako svog dragog privoljeti za oralni seks.

Recite mu to na ovaj način

S obzirom na to da još nisu naučili čitati misli, a ne sjete se sami vratiti uslugu, nakon nezaboravnog seksa koji ste mu pružili, šapnite mu na uho da je sljedeći put na njemu red. Mnogi muškarci vole direktne žene koje se ne boje tražiti ono što žele. Ako je vaš muškarac takav, jednostavno ga pitajte: 'Želiš li se spustiti malo niže?'

Uskočite u tuš i napravite atmosferu
Prestanite se brinuti oko mirisa, na taj način i svom partneru stvarate averziju. Ako baš želite biti potpuno sigurni i opušteni, uskočite pod tuš. Nemojte koristiti previše sapuna jer muškarci vole vaš prirodni miris. Feromoni će odigrati svoje.

Ohrabrite ga, nemojte ga kritizirati
Kad je oralni seks u pitanju, nikada svog muškarca nemojte kritizirati. Pohvalama ćete učiniti čuda, a kritike bi ga mogle blokirati. Vodite ga svojom rukom i imajte na umu da i on, kao i vi, može imati i vjerojatno ima tremu.

Suptilnim načinima privoljet ćete ga na oralni seks
Probajte pozu 69
Ova poza pruža vam mogućnost istodobnog zadovoljstva. Uživajte, istražujte i ne brinite se ako sve ne rezultira orgazmom. Vježbom do savršenstva.

Gurnite ga lagano prema dolje
Naravno, ne grubo i nenadano. Čekajte da se oboje zagrijete, a nakon toga stavite ruku na njegovu glavu i gurnite ga lagano prema dolje. Sve bi mu trebalo biti jasno.

Potpuno se depilirajte tamo dolje
Samo pogled na potpuno depiliranu intimnu zonu može uzbuditi muškarca, a i vama može biti poticaj. Dat ćete mu do znanja da ste se zbog njega uredili i da ga želite zavesti, a to će mu biti jako uzbuđujuće.

Zatražite temeljiti tretman

Idući put kad budete intimni, recite mu da želite da poljubi svaki centimetar vašeg tijela. Vi se pobrinite da stvarate više buke i uzdaha kad krene tamo dolje. Shvatit će poruku.