CARRIE JOHNSON

Supruga Borisa Johnson oduševila ovim potezom: Umjesto da kupi haljinu brenda kojeg obožava i Kate Middleton ona ju je - iznajmila

12.06.2021 u 09:48

Bionic
Reading

Još je jednim pojavljivanjem u javnosti, ovoga puta službenom večerom za sudionike summita G7, supruga britanskog premijera Borisa Johnsona, Carrie Johnson, pokazala da je brzo savladala kako se odjenuti za koju prigodu, odabravši i ovoga puta brend kojeg obožava Kate Middleton, ali i neke holivudske glumice

Sinoć je u Cornwallu održana i službena večera za sve sudionike summita G7, a najutjecajniji čelnici na ovo su primanje poveli i svoje supruge, koje su pomno birale kako će se predstaviti na ovako važnom događaju. Među njima se, osim Jill Biden i Kate Middleton našla i novopečena supruga britanskog premijera Borisa Johnsona, Carrie Johnson, koja svojim odabirom nije pogriješila.

Za ovaj je događaj, umjesto da kupi dizajnersku haljinu, Carrie Johnson odlučila istu iznajmiti, a odabrala je onu s potpisom The Vampire's Wife, brend čija je obožavateljica Kate Middleton. 33-godišnjakinja je odabrala cvjetnu haljinu, čija bi cijena, da ju je kupila, iznosila 6800 kuna.

Ovaj brend, osim Kate Middleton, rado nose i pjevačica Florence Welch te glumica Cate Blanchett, stoga ne čudi da ni premijerova supruga nije mogla odoljeti ovom primjerku.

  • +8
Carrie Johnson Izvor: Profimedia / Autor: EyePress via AFP / AFP / Profimedia

Uz haljinu savršenu su se uklopile žute sandale s potpisom Prade te u istoj boji Gucci torbica, model Dionysus. Ono što je posebno sve oduševilo je što Carrie, koja do sada nije štedjela na uređenju njihovog doma u ulici Downing Street, pokazala se štedljivom u modnom odabiru. Naime, ovu je haljinu unajmila preko poznate web stranice Hurr, dok je torbu i cipele unajmila s MyWardrobeHq.

Inače, kreacije s potpisom opularnog britanskog brenda The Vampire's Wife, osim na najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu, već nekoliko godina sveprisutan su prizor na crvenom tepihu i svečanim događanjima, postavši must have odabir dama s kraljevskog dvora i holivudske A-liste, a dizajnira ih Susie Cave, supruga australskog glazbenika Nicka Cavea.