pripreme za summit g7

Supruga Borisa Johnsona u haljini poznatog brenda: Za prvo službeno pojavljivanje Carrie Johnson igra na sigurno i kopira stil Kate Middleton

10.06.2021 u 21:43

Bionic
Reading

Britanski premijer Boris Johnson i njegova supruga Carrie Johnson susreli su se s američkim predsjednikom Joeom Bidenom i prvom damom Jill Biden u Carbis Bayu u Cornwallu uoči summita G7 koji se koji se održava od 11. do 13. lipnja. Tom prilikom Carrie Johnson pažnju je privukla stajlingom koji neodoljivo podsjeća na prepoznatljiv stil Kate Middleton, a čini se kako se s američkom prvom damom odlično složila

Čelnici G7 iz Kanade, Francuske, Njemačke, Italije, Japana, Velike Britanije i Sjedinjenih Država sastaju se ovog vikenda prvi put nakon gotovo dvije godine. Uoči trodnevnih razgovora koji će se održavati u Carbis Bay u Cornwallu na neslužbenom druženju susreli su se britanski premijer Boris Johnson i njegova supruga Carrie Johnson s američkim predsjednikom Joeom Bidenom i suprugom Jill Biden.

Uz ugodan razgovor parovi su se prošetali zaljevom, a Carrie Johnson očito se sprijateljila s američkom prvom damom. Tako su bose prošetale i plažom gdje su fotografirane s Borisovim i Carrienim sinom Wilfredom koji je odjeven u pelenu i majicu sjedio na sitnom pijesku.

Boris Johnson i do nedavno Carrie Symonds vjenčali su prošlog mjeseca, a vjenčanje para koji ima jednogodišnjeg sina Wilfreda mnoge je iznenadilo. Naime, ceremonija je održana u potpunoj tajnosti, a svega 30-ak uzvanika pozvano je doslovce u zadnji tren. Čini se kako se Carrie kao novopečena supruga premijera odlično snalazi u ulozi, a znajući kako će biti u centru pažnje za ovu prigodu se detaljno pripremila. Tako joj je stajling bio besprijekoran, a uzor joj je, očito, bila nepogrešiva Kate Middleton.

  • +7
Jill i Joe Biden i Boris i Carrie Johnson Izvor: Profimedia / Autor: © No10 Crown Copyright / eyevin / Eyevine / Profimedia

Elegantna, crvena midi haljina nenametljivo je pratila Carreinu figuru, a supruga britanskog premijera pronašla ju je u modnoj kući LK Bennett čije kreacije vrlo često nosi vojvotkinja od Cambridgea. Haljina koja se prodaje po cijeni od otprilike 2800 kuna krasili su i vrlo trendi gumbići s prednje strane te puf rukavi, a Carrie ju je kombinirala sa Zarinim salonkama čija cijena iznosi oko 430 kuna. Osim stajlinga, Carrie je i frizuru imala po uzori na Kateinu, a make-up joj je bio vrlo decentan.

I prva dama SAD-a dotjerala se za ovu prigodu, a izbor je ovog puta pao na bijelu midi haljinu s crnim točkicama te Zadig & Voltaire sako s natpisom 'ljubav' na leđima. ‘Stvarno je lijepo biti prvi put ovdje u Cornwallu. Joe i ja se radujemo susretu s kraljicom. Tjednima smo se tome veselili i sad je napokon stigao taj trenutak,' rekla je Jill Biden nakon što je popila čaj s Carrie s kojom se očito dobro sprijateljila.

  • +4
Vjenčanje Boris Johnsona i Carrie Symonds Izvor: Profimedia / Autor: Ben Cawthra / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još prije vjenčanja Carrie se našla na meti medijskih natpisa zbog rastrošnosti, a uređenje doma u londonskom Downing Streetu britanskog premijera poprilično je koštalo. No, čini se kako se sada gospođa Johnson pomno priprema za ulogu premijerove supruge.

  • +7
Boris Johnson i Carrie Symonds Izvor: Profimedia / Autor: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

Tako su joj na adresu doma nedavno dostavljene haljine koje će nositi na važnim političkim susretima. Kako piše Daily Mail, Carrie je inspiraciju za shopping tražila u stilu Kate Middleton koji nerijetko dobiva niz pozitivnih komentara. Tako je 33-godišnja Carrie kupila popriličan broj haljina Kateinih omiljenih brendova kao što su L.K. Bennett, My Wardrobe HQ, Alessandra Rich i The Vampire's Wife.