CARRIE SYMONDS

Za ovim brendom luduju modne urednice: Zaručnica britanskog premijera privukla pažnju ekološki održivom haljinom od 3500 kuna

07.05.2021 u 10:53

Bionic
Reading

Britanski premijer Boris Johnson i njegova zaručnica Carrie Symonds uputili su se na glasanje na lokalnim izborima, a par nije prošao nezapaženo. Najviše pažnje privukla je, očekivano, Carrie te njezin izbor haljine

Carrie Symonds pridružila se zaručniku Borisu Johnsonu na biralištu, a za tu prigodu odjenula je haljinu britanskog brenda O Pioneers koji zagovara slow fashion, odnosno koncept koji primjenjuje proizvodnju koja brine o čovjeku, okolišu i životinjama. Haljina vrlo ženstvenog kroja prodaje se po cijeni od 395 funti, odnosno nešto malo manje od 3500 kuna.

Brend iz sjevernog Londona, koji potpisuje dizajn haljine, zalaže se za ekološku održivost te se ističe kao 'tvrtka koju vode žene'. Upravo zbog naglaska na održivost haljine ovog brenda postale su vrlo omiljene među brojnim modnim urednicima, a mnogi nagađaju kako je Carrie iz istog razloga odabrala ovaj stajling.

  • +2
Carrie Symonds Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial

Lepršavi model, vrlo jednostavan, a opet tako efektan zbog volana na rubovima lijepo je naglasio Carrieninu figuru, a modnu kombinaciju je upotpunila crnim remenom kojim je istaknula struk te crnim kaubojskim čizmama.

Par, koji su prije godinu dana dobili prvo zajedničko dijete, nakon glasanja su se smješkali i mahali novinarima. Nedavno je veliko zanimanje podigla i skupocjena renovacija njihovog stana u londonskom Downing Streetu koja traje već 14 mjeseci te je probila sva financijska ograničenja. Naime, cijena renoviranja navodno je znatno veća od očekivane zbog Carrienine rastrošnosti, a iz Borisovog ureda, koji nadzire renovaciju stana, poručeno je kako na raspolaganju ima 30 tisuća funti (260 tisuća kuna) godišnje iz javnog proračuna, dok će Boris Johnson sam morati pronaći način da plati ostatak, a koji iznosi čak 58 tisuća funti (505 tisuća kuna).