OKRIJEPITE SE

Super recepti za najbolje juhe na svijetu

20.04.2013 u 10:31

Bionic
Reading

Juhice su ukusne i dobro dođu u svako doba godine, a stiglo je i proljeće pa možemo kuhati raznovrsnije nego do sada. Evo nekoliko recepata za fine juhe kojima ćemo se uvijek lako okrijepiti

Za svaku juhu vrijedi jedno osnovno pravilo – povrće. Što više povrća, juha je ukusnija i zdravija. Niste li još isprobavali povrtne juhe, pročitajte kako u pet koraka možete skuhati finu krem juhu i iskoristiti povrće koje trenutno imate kod kuće. Na taj način imate zdrav obrok, štedite novac i ne bacate hranu.

Početnicima u kuhinji juha se možda čini kao nemoguća misija, ali uz malo prakse i dobre volje, topla juha začas će biti servirana na stolu. Nemate li previše iskustva u kuhanju, probajte za početak skuhati laganu juhu od rajčice koja je vrlo jednostavna, ali jako fina.

Super povrće poput špinata i brokule trebamo što češće imati na meniju, a ako vam slučajno ne odgovaraju uz glavno jelo koje ste planirali, napravite juhu.

Treba li vam inspiracije, ovdje se nalazi još tri recepta za zdrave i fine juhe, a nemojte zaobići ni kraljicu sezone šparogu jer juha od nje je vrlo jednostavna, a superukusna.