TJEDNI HOROSKOP

Strijelcima se smiješi zarada, Ribama financijska injekcija, Jarci će rješavati zadatke koji traže logiku i maštu, a Blizanci će biti svadljivi

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 22.06.2020 07:24
 • Objavljeno 22.06.2020 u 07:24
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: new photo service / Alamy / Profimedia

Vladar Blizanaca Merkur kreće se retrogradno, čineći ih svadljivim i remeteći im odnose. Strijelci će brzo misliti, a djelovati još brže pa bi se projekti od kojih nitko drugi ne očekuje zaradu njima mogli isplatiti. Jarcima će najbolje ležati zadaci koji zahtijevaju podjednaku upotrebu logike i mašte, a Ribama će financijska injekcija u vidu povrata poreza vratiti osmijeh na lice

Slučajan susret Ovnovima bi mogao izazvati pravu buru u srcu, neovisno o ljubavnom statusu. Ako ste u vezi, morat ćete birati između provjerenog i nepoznatog terena. Novo je na prvi pogled redovno primamljivije od starog, ali kasnije se može pokazati u lošijem svjetlu. Saznanja do kojih sada dođete uvelike će vam koristiti u budućnosti. Prolazne tegobe podsjetit će vas da ste se previše odali lošim navikama.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +10
 • +7

Rosie Huntington-Whiteley u horoskopu je Ovan, rođena je 18. travnja 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: MACE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pred Bikovima su dani puni druženja, uzbuđenja i zabave. Puni ste ljubavnog optimizma i neustrašivo se hvatate u koštac s krupnim izazovima. Nitko vam se neće učiniti nedostižnim. Bikovi u vezi bit će zadovoljni svojim statusom bez osobitog razloga. Retrogradni Merkur navodi vas na sređivanje papirologije i rješavanje starih zaostataka. Pazite da vam nevažne pojedinosti ne uzmu previše vremena.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Kelly Clarkson u horoskopu je Bik, rođena je 24. travnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Svadljivi Blizanci zahtijevat će od bližnjih da se potpuno prilagode njihovim željama i uvrijediti se ako im se ne budu povinovali. Obuzdajte svoj oštar i ciničan jezik i oslobodite ih pritiska. Pomalo ste smušeni i manje učinkoviti nego što je uobičajeno. Ako vam nadređeni ili klijent prigovore, nemojte se joguniti, nego im dajte za pravo. U trgovačkim poslovima neuspješno ćete pokušati prevariti nekog.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nedoumice oko podjele kućanskih troškova i zadataka između Rakova i partnera povremeno će prerastati u bučne prepirke. Srećom, ljutnja vas neće dugo držati. Nekim će se Rakovima osoba iz prošlosti ušuljati u život i izazvati emocionalnu pomutnju. Oboje ćete biti voljni dati si još jednu priliku. Imat ćete posla preko glave. Puno ćete griješiti, ali i ispravljati pogreške prije nego što bi nastala šteta.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Sara Sampaio je horoskopski Rak, rođena je 21. srpnja 1991.

Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lavovi, kad vidi kako izgarate za njim, voljeni će vam progledati kroz prste zbog nedavnih grijeha. Prije potpune pomirbe morat ćete ga značajno omekšati romantičnim komplimentima i ponekim opipljivim poklonom. Lavovi zabrinuti zbog suše u novčaniku presložit će planove za ljetovanje i prihvatiti ponudu za honorarni posao. Nekima od vas ukazat će se prilika da dobro unovče znanja i vještine koje su stekli u slobodno vrijeme.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +10
 • +7

Jennifer Lopez u horoskopu je Lav, rođena je 24. srpnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novi znanac Djevice će začas osvojiti spontanošću i širokim pogledima. Pustite da se obostrana kemija razvije i uživajte u slatkom iščekivanju. Iako nećete imati puno volje za izlaske i okupljanja, svejedno se uputite u društvo dobro poznatih i pouzdanih ljudi. Privodite kraju krupan posao koji vas dugo opterećuje. Obavite li ga dobro, skupit ćete značajne bodove za napredak i moći mirno isplanirati skori odmor.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Ashley Roberts je horoskopska Djevica, rođena je 14. rujna 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Vage, nemojte predugo držati obožavatelje u neizvjesnosti. Bez vašeg jasnog signala, oni koji vas ne zanimaju i dalje će živjeti u nadi, a kad napokon doznaju istinu, zaključit će da se poigravate njima. Ono što želite lakše ćete dobiti prijateljskim uvjeravanjem nego nametljivošću. Bližnji će vam pomoći da popravite materijalnu situaciju, bilo korisnim savjetom, bilo novčanim poklonom.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Vogue Williams je horoskopska Vaga, rođena je 2. listopada 1985.

Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nađu li se u vedrom i opuštenom društvu, Škorpioni će osjetiti potrebu da se izdvoje ozbiljnošću. Nastojte se prilagoditi prisutnima i ne kvariti im zabavu. Nerazjašnjene situacije i odnosi poprimit će jasnije obrise pa ćete napokon znati na čemu ste i što vam je dalje činiti. Škorpioni koji duže vrijeme iščekuju rješenje imovinsko-pravnog ili administrativnog spora doživjet će ugodno iznenađenje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci, iako će vas najviše privlačiti izlasci s društvom, nemojte zapostaviti dužnosti prema partneru i rodbini. Samci će biti raspoloženi za nova ljubavna iskustva, ali samo ako ne budu zahtijevala nikakav napor kao što je dugo udvaranje ili nadmetanje sa suparnikom. Loše ćete se snalaziti samo u poslovima koji zahtijevaju dugu koncentraciju i predanost. Iz glave ćete izbaciti tjeskobne misli i udisati život punim plućima.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nakon što odrade poslovne ili studijske obaveze Jarci će jedva pronaći vremena za druženje s voljenom osobom. To ne zvuči idilično, ali iskupit ćete se tako da je razveselite dirljivim porukama i malim znakovima pažnje. Budite oprezni s većim novčanim transakcijama. Povjerite ugovaranje stručnjaku kojemu neće promaknuti nijedan detalj. Vaše raspoloženje i tjelesna forma bit će usko povezani.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Lottie Moss u horoskopu je Jarac, rođena je 9. siječnja 1998.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vodenjaci će biti skloniji druženju s prijateljima nego intimnim večerima u dvoje. Uranjat ćete u rasprave o društvenim pitanjima i gorljivo braniti svoja mišljenja. Slobodnjake će iznenaditi nečiji znakovi pažnje. Prilikom vođenja pregovora o poslu i plaći budite što kraći i jasniji. U suprotnom, mogli biste se izgubiti u ključnom trenutku i prosuti bodove koje ste zaradili. Obaveze i pritisci kojima ste izloženi ometat će vam san.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će privući uspješna i obrazovana osoba koja trenutno nije raspoložena za vezu, ali im je sklona. Nemojte prebrzo pokušati skočiti iz prijateljske u ljubavnu zonu jer će se druga strana osjetiti ugroženom. Znat ćete kad nastupi pogodan trenutak. Netko ćete vam soliti pamet zbog starih propuštenih prilika. Slušajte ga ravno pola minute i potom ušutkajte. Organizam će vam raditi poput dobro nauljenog stroja.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!