TJEDNI HOROSKOP

Strijelci će biti u potrazi za strasti, a Djevice će se zatvoriti u sebe

10.07.2017 u 06:29

Bionic
Reading

Jeste li spremni za još jedan uzbudljiv tjedan? Mi svakako jesmo, no to je zato što već znamo što nam zvijezde i planeti spremaju u sljedećih sedam dana

Ovnovi će često izlaziti, a aktivni život i putovanja dovest će i do nekih novih poznanstava. Bikovi će biti na oprezu i bit će im pomalo teško prići, no na poslu će sve ići glatko.

Blizanci će provesti ovaj tjedan radeći ono najbolje što znaju - u izlascima i upoznajući nove ljude - no istovremeno će u njima kuhati neke svježe ideje za posao. Rakovima će prošlost često biti na umu i to će im otežavati ljubavni život. Na poslu će ih goniti ambicija koju će neustrašivo pokušati ispuniti.

Lavovi će rado izlaziti i sklapati nova poznanstva, a na poslu će koristiti šarm kako bi se izvukli kad za nešto nemaju pokrića. Djevice će podići zidove oko sebe i neće se otvoriti čak ni najbližima.

Vage će biti šarmantne i društvene, a mogla bi im se dogoditi i ljetna strast. Na poslu će, doduše, često dolaziti u konflikt s onima koji različito razmišljaju. Škorpioni će imati potrebu za dubokim razgovorima s ljudima koji ih dobro razumiju. Na poslu će im biti zanimljivo, a postoji i šansa za financijsku dobit.

Strijelci će biti u potrazi za strasti, no to bi ih moglo koštati opreza u financijskim pitanjima. Jarcima će u centru pažnje biti poslovne i obiteljske obaveze, a sve će pratiti tiho nezadovoljstvo.

Vodenjaci će biti raspoloženi za flert i neće to skrivati. Ribe će puno očekivati od svojih bližnjih, no na kraju bi mogle ostati razočarane.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.