astro profili

Ovo su najbolji poslovi za brižnog i sentimentalnog Raka

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 04.07.2017 10:54
  • Objavljeno 04.07.2017 u 10:42
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rođeni u znaku Raka obdareni su mnogim prirodnim sposobnostima koje im omogućuju postizanje uspjeha u širokom rasponu zanimanja. Predstavljamo vam nekoliko idealnih karijera za ovaj vodeni znak

Emocionalna stabilnost i materijalna sigurnost podjednako su bitne za Rakove, što ih čini sposobnima za precizno organiziranje i štedljivo vođenje posla. Ponekad slove za škrce, ali im nije teško izdvojiti novac za stvari koje smatraju bitnima za sebe i voljene.

Njegovatelj i odgajatelj

Kao znak povezan s četvrtom astrološkom kućom, koja pokriva dom, obitelj i sigurnost, Rak voli odgajati, poučavati i njegovati. Ima razvijenu intuiciju kojom prepoznaje što kome treba i dovoljno takta da se svakome prilagodi.

Agent za nekretnine

Rak ima istančan osjećaj za značenje doma i sigurne luke pa rado pomaže drugima u rješavanju stambenog pitanja. U tome su mu od velike pomoći izvrsna moć opažanja, sposobnost slušanja i intuitivnog prepoznavanja klijentovih želja.

Povjesničar

Ljubav prema prošlosti Raku može postati nešto više od hobija. Od svih se znakova on može najbolje uživjeti u povijesna razdoblja i poistovjetiti se s ključnim ličnostima. Može uspjeti kao autor povijesnih udžbenika i romana ili nastavnik povijesti.

Prodavač antikviteta

Rak dobro poznaje prošlost i vrijednost starih stvari, a ima i naglašen smisao za biznis i raspolaganje novcem. Dobro se snalazi u svim poslovima koji podrazumijevaju čuvanje, kupoprodaju ili izlaganje starih predmeta pa može biti vrstan muzeolog, bibliotekar i vlasnik zalagaonice.

Poljoprivrednik

Uzgajanje cvijeća, voća, povrća i žitarica prirodan je izbor za ovaj zodijački znak. Odgovara mu i posao vrtlara ili botaničara. Rak snažno osjeća utjecaj Mjesečevih mijena i nagonski zna kad valja poduzeti određenu radnju s biljkama i obradivom zemljom.

Pekar

Prehrana je jedno od najzanimljivijih područja za Raka, a na vrhu zanimanja su mu namirnice za svakodnevnu upotrebu. Budući da raste potražnja za posebnim pekarskim proizvodima kao što su bezglutenski, u ovom poslu može solidno zaraditi.

Kuhar i ugostitelj

Budući da je odličan u pripremi hrane te u upravljanju i organizaciji poduzeća, za Raka je dobar izbor karijera u području ugostiteljstva. Sjajno razumije ukuse i potrebe gostiju, počevši od pripreme jela, preko prezentacije, do okruženja u kojemu se hrana konzumira.

Nutricionist

Prikladno je zanimanje za Raka poučavanje klijenata o odgovarajućim prehrambenim proizvodima. Obavljajući ovaj posao, Rak može pomoći klijentu da odabere prikladne namirnice, stekne zdrave navike i unaprijedi kvalitetu života.

Ostali pogodni poslovi za Raka uključuju bankarstvo, graditeljstvo, urbanistiku, izdavaštvo, razne grane umjetnosti, medicinu, psihologiju, pedagogiju i socijalni rad.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!