NESTAO GLAMUR

Što se dogodilo: Blake Lively nikad nismo vidjeli u ovakvom izdanju

14.01.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Lijepa Blake Lively, slavna glumica koja se proslavila ulogom razmažene partijanerice Serene u hit seriji za tinejdžere 'Tračerica', miljenica je modnih kritičara koji su oduševljeni njezinim osjećajem za stil

Blake se, osim svojim genijalnim modnim stilom može pohvaliti ljepotom, manekenskom građom, ali i predivnom kosom na kojoj joj svi zavide.

Lijepa Amerikanka koja je u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom s kojim ima troje djece, ovoga će mjeseca predstaviti svoj novi film 'The Rhythm Section' u kojem je gotovo neprepoznatljiva bez svoje raskošne plave kose s trendi pramenovima i bogatim uvojcima.

Holivudska zvijezda koju obožava i Anna Wintour postavila je na Instagram svoju selfie na kojem je neprepoznatljiva.

Blake na toj fotografiji izgleda posve drukčije i u sasvim novom izdanju te bi je zbilja rijetko tko prepoznao.

Nosi kratku, razbarušenu tamnu kosu s dugim šiškama na tragu 'ramonesice', a zbog potrebe uloge naglasili su joj podočnjake i našminkali da izgleda napaćeno i umorno, miljama daleko od glamurozne vladarice crvenog tepiha.

Fanovi su bili iznenađeni ovom transformacijom, a poručili su i kako se nadaju da je samo riječ o dobroj perici.

'Ošišati onakvu kosu bio bi zločin', glasio je jedan od komentara.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

She’s got nothing to lose.

Objavu dijeli The Rhythm Section (@therhythmsectionmovie)

Inače, kako je najavljeno, filmska premijera 'The Rhythm Section' bit će 31. siječnja, a u tom filmu Blake glumi Stephanie koja se nalazi na putu samouništenja jer je njena kompletna obitelj stradala u padu aviona u kojem se i ona sama trebala nalaziti. Nakon što otkrije da ova avionska nesreća ustvari i nije bila nesreća, nošena bijesom kreira novi identitet kako bi pronašla odgovorne i popunila prazninu između saznanja do kojih je sama došla i onoga što su joj drugi rekli o nesreći...

  • +6
Scene iz filma 'The Rhythm Section' Izvor: Profimedia / Autor: Paramount / Planet / Profimedia

'The Rhythm Section', adaptaciju prve knjige iz književnog serijala 'Stephanie Patrick' Marka Burnella, režirao je Reed Morano, a osim Blake, u filmu glume i Jude Law i Sterling K. Brown.

  • +14
Blake Lively Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND