DEKOLTE U PRVOM PLANU

Jedna od najljepših žena svijeta prošetala u golišavom stajlingu, držeći se s novim dečkom za ruku

14.01.2020 u 10:28

Bionic
Reading

Uspješni model, influencerica i bivša Miss Universe, Olivia Culpo, izazvala je veliku pažnju tijekom večernjeg izlaska u Zapadnom Hollywoodu. Osim što je zamijećena u društvu novog dečka, igrača američkog nogometa Christiana McCaffreyja, slavna brineta privukla je mnogobrojne poglede zahvaljujući golišavom stajlingu koji bi se malo tko usudio isfurati

Slavni model Olivia Culpo nije prošla neprimijećeno tijekom večernjeg izlaska s novopečenim dečkom Christianom McCaffreyjem. Paparazzi su atraktivnu brinetu, koju na Instagramu prati vojska od 4,5 milijuna obožavatelja, uslikali ispred poznatog restorana Delilah u Zapadnom Hollywoodu kako se drži za ruke sa svojim četiri godine mlađim izabranikom, a posebno zanimanje izazvao je Olivijin provokativni stajling.

27-godišnja brineta za spoj je odjenula pripijene crne kožne hlače zmijskog uzorka i prozirnu crnu dolčevitu kroz koju se jasno vidio grudnjak, ali i ljepotičin bujni dekolte koji je malo kome promaknuo.

  • +3
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna ljepotica koju je šira javnost upoznala 2012., kada je ponijela lentu Miss Universe, a potom i u reality showu 'Model Squad', poznata je po svom istančanom modnom ukusu i odabiru trendi dizajnerskih komada koji su uvijek primjereno i vrlo elegantno 'upakirani', pa nas je ovo njezino golišavo izdanje itekako iznenadilo.

Cjelokupan stajling Culpo je zaokružila crnim gležnjačama s visokom petom koje nose potpis modne kuće Saint Laurent i crnom clutch torbicom, a novost je i njezina frizura. Iako je dugi niz godina njegovala bob, slavna brineta kosu je odlučila produžiti uz pomoć ekstenzija.

Inače, bivša misica je, prije veze s mlađahnim sportašem, bila u vezi s Dannyjem Amendolom, također igračem američkog nogometa za kojeg se ranije pisalo kako je Culpo prevario sa zanosnom brinetom po imenu Bianca, s kojom je viđen u prisnom odnosu na plaži u Miamiju.