KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI

Što najviše brine muškarce u vezi?

24.10.2010 u 19:15

Bionic
Reading

Mnogi bi odmah pomislili da se radi o strahu da će ih voljena napustiti, no jedno istraživanje pokazalo je da muškarce zapravo najviše brine hoće li njihova družica vremenom sve više izgledom podsjećati na svoju majku

Svima je dobro poznata šaljiva izreka 'kad biraš ženu, pogledaj kakva joj je majka', no čini se da to muči mnoge muškarce u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail.

Čak jednog od deset muškaraca brine hoće li se njegova voljena vremenom pretvoriti u svoju majku, pokazalo je istraživanje provedeno na 2000 muškaraca. 

'Ako vam je za oko zapala vitka plavuša, a njezina majka ima problema s kilažom, postoje nažalost velike šanse da će se i ona pretvoriti u sličnu osobu. Ipak, žene danas puno više ulažu u svoj izgled, vježbaju i paze na prehranu pa takvi slučajevi više nisu pravilo', upozorava Jo Barnett, stručnjak za veze.

Dodao je i da se Britanci danas puno više brinu oko veza i odnosa s ljepšim spolom. On je mišljenja da taj stres stvara napetost koju žene osjete te ih to odbija. Mnoge Britance, pokazalo je istraživanje, također brine hoće li ostati samci i jesu li dovoljno dobri za ženu s kojom su u vezi.