ZGODNIJA NEGO IKADA

Što je Severinu ganulo do suza?

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja prvog djeteta, Severina se vraća na scenu nastupom u finalu 'Survivora', a povodom povratka odradila je i nekoliko intervjua

Severina Vučković je za svoj prvi nastup uživo nakon nekoliko mjeseci izbivanja s estradne scene odabrala finale 'Survivora' koje će se emitirati na RTL Televiziji u subotu 2. lipnja u 21 sat.

Severina će premijerno izvesti svoj novi singl 'Italiana', koju su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, a na kojoj gostuje Ana Bebić. Svi koji su imali privilegiju čuti izvedbu, već su je nazvali novim, velikim ljetnim hitom.

A uz Severinu, u subotu, u velikom finalu 'Survivora', kada ćemo doznati pobjednika sezone i osobu koja će osvojiti 50.000 eura nagrade, kao specijalni gosti nastupit će i Tony Cetinski sa svojim novim singlom i Nataša Bekvalac

U 25-minutnom intervjuu Severina je progovorila o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu Aleksandru te doživljajima iz rodilišta. Severinu je dar urednika razgalilo do suza. U pitanju je mali dječji bodi na kojem piše 'Mali od Severine'.