princeza i manekenka

Stil u malom prstu: Jesu li ovo najcool outfiti ovogodišnjeg Wimbledona?

17.07.2023 u 12:26

Poppy Delevingne

Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Brady / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Wimbledon ima stoljetnu tradiciju, a time i poseban dress code koji publiku tjera da dvaput promisli o svom outfitu. Tamnoplava i bijela pokazale su se kao sjajne opcije, a u odjevnim kombinacijama s potpisom Ralpha Laurena zablistale su dvije plavuše - Poppy Delevingne i grčka princeza Maria-Olympia

Poppy Delevingne poznata je kao manekenka i influencerica, a na Instagramu obožavateljima često pokazuje svoje odjevne kombinacije. Mnogi smatraju da se odlično oblači, a jučer je pokazala kako se njezin stil prilagođava dress codeu Wimbledona.

Zvijezde su stigle u All England Lawn, Tennis and Croquet Club, popunile VIP sjedala, a mnogi su vidjevši Poppy Delevingne pomislili da je odjenula nešto jako cool.

U tamnoplavom setu koji se sastoji od kratkog topića i dugačkih lepršavih hlača, lijepa je plavuša pokazala istreniran trbuh, a kako bi kombinacija bila prihvatljiva manifestaciji preko je nabacila i kraću bijelu bomber jaknu s tamnoplavim prugama. Outfit je to s potpisom Ralph Laurena, a look je upotpunila tamnoplavom torbicom i crnim sunčanim naočalama.

Poppy je odnedavno često spominjano ime u kraljevskim krugovima zbog povezanosti s grčkim princem Constantineom. Da su u romantičnoj vezi potvrdio je i princ kojeg prijatelji zovu Tino, no njihova veza nije 'najbolje sjela' njegovoj obitelji koja ima primjedbe na 12 godina razlike među ljubavnicima, ali i na činjenicu da je Delevingne već bila u braku.

SVE ZBOG ĐOKOVIĆA

Kraljevska loža na Wimbledonu prepuna svjetskih faca, a stigao je i - Brad Pitt!

Pogledaj galeriju

Međutim na finalni meč Poppy je stigla bez grčkog princa, ali u društvu njegove sestre. Princeza Maria-Olympia vrlo je bliska s bratom Tinom, a čini se da je prihvatila i njegov ljubavni izbor. Objavile su mnoštvo zajedničkih selfija i pokazale da su u prijateljskom odnosu.

Baš poput popularne manekenke, Maria-Olympia velika je ljubiteljica mode, a za finalni meč na Wimbledonu odabrala je tamnoplavu kombinaciju Ralpha Laurena s bijelim detaljima, pa su potencijalne šogorice bile i modno usklađene.