mali navijači

Od ushićenja do iznerviranosti: Charlotte i George nisu mogli sakriti emocije

17.07.2023 u 10:01

  • +9

Princ George i princeza Charlotte na Wimbledonu

Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljevska loža na Wimbledonu prvi je put ugostila princezu Charlotte koja je već nekoliko puta pokazala da u sebi ima i sportski duh. Sjedeći uz oca Williama, majku Kate i brata Georgea nije skrivala koliko je napeta zbog meča, a s njom je budno navijao i stariji brat kojem ovo nije prvi put na Wimbledonu

Ljubitelji sporta jučerašnje finale Đokovića i Alcaraza pamtit će kao važno sportsko događanje u kojem je 20-godišnji Alcaraz nakon četiri uzastopne pobjede Đokovića na Wimbledonu najavio smjenu generacija, a štovatelji britanske tradicije pamtit će i činjenicu da je ovo finale prvo pojavljivanje malene princeze u kraljevskoj loži Wimbledona. U napetom je meču uživala, a emocije su savladale i njezinog starijeg brata.

Iako obično princ Louis ukrade show svojim preslatkim dječjim reakcijama i izrazima lica, ovaj put svi su gledali u njegovu stariju sestru Charlotte i starijeg brata Georgea koji nisu skrivali koliko ih je ovaj meč držao u napetosti - slavili su svaku dobru loptu pljeskom i rukama u zraku, a zbog svakog su izgubljenog poena sakrivali oči u nevjerici pokazavši da su pravi obožavatelji 20-godišnjaka koji je jučer ispisao povijest.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

Kao i kod pravih navijača, kod malenih se mogla vidjeti izmjena emocija - od ushićenja do iznerviranosti, a upoznavanje s pobjednikom bio je pravi šlag na tortu.

Za svoj prvi dolazak na Wimbledon 8-godišnja Charlotte odjenula je ljetnu plavu haljinicu s bijelim šarama i bijele balerinke, a kosu je ukrasila plavom vrpcom. Posebno cool bile su njezine naočale prihvatljive cijene od 21 funte.

spektakl u windsoru

Stigli su na koncert: Charlotte i George pucaju od oduševljenja, a Kate blista u crvenom

Pogledaj galeriju

Dječje reakcije oduševljenja i veselja nisu strane princezi Charlotte koju mnogi opisuju kao vrlo ljupku i srdačnu, ali i odgovornu kada je uz nju mlađi brat. Voli sport i glazbu, a oduševljenje je pokazala i na koncertu u Windsoru kada je gledala kako nastupaju Katy Perry i Lionel Richie.