ZAJEDNO NA TRIBINAMA

Rachel Weisz i Daniel Craig još jednom potvrdili status najtajanstvenijeg para

17.07.2023 u 09:38

  • +5

Rachel Weisz i Daniel Craig

Izvor: Profimedia / Autor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Wimbledon je uvijek bio okupljalište mnogih poznatih faca kojima je zajednička ljubav prema tenisu, a tako je bilo i ove godine. U publici je sjedila kraljevska obitelj te mnoga glumačka imena poput Brada Pitta, Emme Watson, ali i glumački par koji ne voli javna pojavljivanja - Daniel Craig i Rachel Weisz

Bračni par Weisz-Craig uistinu uspješno održava tajnovitost svoje veze, a o njihovom obiteljskom životu znaju se tek poneki detalji. Oboje kao nagrađivani glumci, Rachel Weisz i Daniel Craig odlučili su svoj privatni život čuvati za sebe, a samo su posebne prigode trenutci kada ih imamo prilike vidjeti u zajedničkom izlasku. Takva prigoda bila je baš jučer, i to u Londonu kada su na Wimbledonu zaigrali finalni meč Alcaraz i Đoković.

Kao istaknuti glumac, kojeg je prepoznala kraljevska obitelj dodijelivši mu Orden svetog Mihaela i svetog Jurja, bračni je par sjedio u kraljevskom boksu, a s njima i James Norton i Imogen Poots.

U jednom je trenutku do njih došla i Kate Middleton koja je pružila ruku cijenjenom glumcu koji je utjelovio Jamesa Bonda, a osmijesi na njihovim licima pokazali su da kraljevska obitelj još uvijek podržava i cijeni glumca koji se oprostio od svoje najpoznatije uloge.

Par je pokazao svoj nevjerojatan smisao za eleganciju pa je Daniel Craig tako stigao u sivom odijelu koje je upario s plavom košuljom i prugastom kravatom. Elegantni look upotpunio je crvenim rupčićem i sunčanim naočalama sa smeđim staklima. Njegova supruga također se odlučila za odijelo, a svoju bež kombinaciju upotpunila je bijelom košuljom s naglašenom kragnom te, također, sunčanim naočalama koje su neizostavan dodatak u danima ljeta.

Par je nekoliko puta izmijenio osmijehe, no zadržali su svoju samozatajnu stranu zbog čega ih i zovu 'najtajanstvenijim parom Hollywooda'.

O svom odnosu i bračnom životu nerado govore, a njihova zajednička javna istupanja vrlo su rijetka.

Znamo da su Weisz i Craig u braku od lipnja 2011. godine, a intimnu ceremoniju održali su u New Yorku s tek četvero svjedoka, uključujući njihovo dvoje djece iz prijašnjih veza.

U rujnu 2018. godine par je dočekao i djevojčicu čije je ime i dan danas nepoznato. Ipak, poznata glumica svojedobno je otkrila ponešto o svojoj trudnoći u 48. godini života te priznala da je 'drugo stanje' stiglo kao iznenađenje, budući da o trudnoći nikada nisu razgovarali niti je planirali.

SVE ZBOG ĐOKOVIĆA

Kraljevska loža na Wimbledonu prepuna svjetskih faca, a stigao je i - Brad Pitt!

Pogledaj galeriju