HAND MADE, EKO I PRIRODNO

Stenders kozmetika za dušu i tijelo

09.12.2010 u 14:24

Bionic
Reading

Proizvođač kozmetike za tijelo iz Latvije našoj je publici danas predstavio svoje proizvode na Britanskom trgu u Zagrebu

Tvrtka je 2001. godine započela s proizvodnjom oko 300 kilograma sapuna na mjesec, da bi se do danas ta brojka popela na pola tone sapuna na dan!

Svi preparati, njih preko 200, ručno su izrađeni, isključivo na bazi prirodnih komponenata poput biljnih ulja i ekstrakata, sušenih čestica bilja, eteričnih ulja, pčelinjeg voska i saća. Sva pakiranja načinjena su od prirodnih, eko materijala jer je ekološka osviještenost prioritet tvrtke i njezinog poslovanja.

Stenders

Stenders svoju poslovnu filozofiju temelji na zdravlju, a njegovano tijelo je prioritet. Proizvodi su izrađeni od pomno biranih prirodnih sastojaka od kojih dolazi do izražaja aromaterapija i njezina učinkovitost, za sklad cijelog tijela. Tvrtka od samog početka ima za cilj proizvoditi materijale koji će biti cijenjeni ne samo zbog svoje vrhunske kozmetičke kvalitete, već i zbog dobrog raspoloženja koje donose svojim kupcima.

Stenders je svoje poslovanje dosad proširio u više od 20 zemalja, od Švedske, preko ostatka Europea do Japana, u ukupno dvjestotinjak trgovina. Prvi dućan u Hrvatskoj otvorio je svoja vrata u šoping centru West Gateu Zagrebu u studenom 2009. godine, s tendencijom širenja franšize na hrvatskom tržištu.

U ovim zimskim, predbožićnim danima Stenders svojim kupcima nudi povoljnu online kupovinu, na www.stenders.hr, s posebnim cijenama za dostavu u blagdanskom razdoblju.