CHIC OD GLAVE DO PETE

Stajling Katie Holmes odličan je ljetni odabir, a ovakvu torbicu svi će željeti imati

02.04.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Čini se kako se Katie Holmes i Jamie Foxx ipak nisu razišli. Nakon što je izašla vijest o njihovu raskidu, par je, na iznenađenje fanova, ponovno viđen zajedno. Slavna glumica uzela je predah od paparazza koji je prate u stopu te je proteklog vikenda pobjegla na mini odmor, od kud je svoje obožavatelje na Instagramu počastila fotografijom na kojoj pozira u trendi stajlingu

I dok mnogi još uvijek hodaju u kaputima, glumica Katie Holmes uživa u toplijim krajevima. 40-godišnja glumica je, čini se, odlučila barem na kratko pobjeći iz gradske džungle, a sa svojim je fanovima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u savršenom ljetnom stajlingu koji bismo rado iskopirali.

Zvijezda 'Dawson's Creeka' na odmoru je nosila efektni i trendi kombinezon na šarene prugice s trenutno vrlo popularnim puf rukavima, koje ćemo narednih mjeseci viđati posvuda, a riječ je o kombinezonu s potpisom brenda Ulla Johnson, čija cijena iznosi oko 2700 kuna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@ullajohnson

Objavu dijeli Katie Holmes (@katieholmes212)

Lijepa glumica, koja iz braka s Tomom Cruiseom ima 12-godišnju kćer Suri, cjelokupan stajling upotpunila je također vrlo efektnim crnim sandalama s remenčićima, sunčanim naočalama i chic okruglom slamnatom torbicom s kožnim remenom koje već nekoliko sezona predstavljaju najpoželjniji ljetni hit.

Ukoliko vam se Katein stajling dopada jednako kao i nama, u nastavku teksta pogledajte gdje možete kupiti komade po uzoru na stajling slavne glumice.

  • +20
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia