DOZA INSPIRACIJE

Srebrni balayage sve je traženiji, a izgleda dobro mjesecima prije novog posjeta frizeru

02.12.2020 u 12:24

Bionic
Reading

Takozvana balayage tehnika bojanja kose posljednjih godina uzela je pravi zamah u beauty indutriji. Frizeri neprestano eksperimentiraju s novim kombinacijama boja i tehnikama nanošenja, a sve dame koje su svojoj kosi podarile balayage tretman znaju koliko je ovaj tip bojanja kose zahvalan za održavanje

Ako i sami pripadate skupini dama koje su u vrijeme globalne pandemije odlučile njegovati prirodan izgled kose u znaku sijedih, frizerski stručnjaci sugeriraju isprobavanje balayage tehnike uz pomoć koje će srebrne vlasi djelovati laskavo u cijelini, a izrast će učiniti manje uočljivim.

Takozvani srebrni balayage, poput brojnih drugih vrsta istog, uspješno se prilagođava svim tipovima i bojama kose i s lakoćom se održava, što u konačnici znači da će vaša boja kose u cjelini izgledati dobro i do nekoliko mjeseci prije novog posjeta frizerskom salonu.

Iako ga u posljednje vrijeme preferiraju dame koje se još nisu suočile s pojavom sijedih, srebrni balayage predstavlja idealan prelazak u zreliji izgled sa stilom, a prije nego što se zaputite do omiljenog frizera, inspirirajte se ovim primjerima koji uključuju sve tipove kose.