VRIJEDI IH ISPROBATI

Omiljena frizura u svim prilikama: Ove tri verzije konjskog repa laskaju svakom obliku lica

27.11.2020 u 10:16

Bionic
Reading

Frizura konjskog repa jedna je od najjednostavnijih frizura koja prolazi u svim prilikama, a ovisno o njezinom obliku u stanju je posebno laskati različitim tipovima lica

U svim svojim inačicama, ovaj klasik u svijetu frizura posljednjih godina podjednako se viđa na crvenom tepihu i gradskim ulicama, a pojedine verzija u stanju su posebno laskati crtama lica i savršeno ih istaknuti.

Visoki konjski rep

Na pomisao visokog konjskog repa brojne će dame prvo pomisliti na američku pop zvijezdu Arianu Grande čiji je zaštitni znak. Za ovakvu verziju konjskoga repa kosa bi trebala biti izravnata te svezana što je više moguće na glavi. Upadljive trake za kose ili pramen kose umotan oko gumice djelovat će efektno, kao što je slučaj kod slavne američke pjevačice.

  • +5
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bilo da je riječ o okruglom ili kvadratnom obliku lica, ova frizura konjskog repa posebno laska različitim tipovima i optički 'podiže' lice.

Frizura polurepa

Ovaj tip frizure posljednjih sezona posebno je zastupljen, a karakterizira ga vezanje prednjih pramenova kako bi fokus u potpunosti bio na crtama licama. Budući da je ostatak kose u ovom slučaju spušten, ovaj tip frizure konjskog repa ne djeluje suviše ozbiljno, a za razigraniji izgled umjesto u polurep, prednje pramenove svežite u manju punđu, poput poznate talijanske blogerice Chiare Ferragni.

Opušteni konjski rep

U danima kada vaša kosa odbija poslušnost, frizura opuštenog konjskog repa predstavlja idealno rješenje. Sredstva za ravnanje kose i uvijače ostavite u kupaonskom ormariću jer kosa za ovaj tip frizure ne zahtjeva posebno oblikovanje, već je dovoljno da ju svežete u pletenicu na stražmnjem dijelu glave. Kako bi frizura opuštenog konjskog repa zablistala u potpunosti, iz repa odvojite nekoliko prednjih pramenova.